IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRIVOKAPIĆA NAPUŠTAJU NAJBLIŽI SARADNICI: Nakon TERZIĆA i MILAČIĆ, iznenada ODUSTAO…

Nakon advokata Nikole Terzića koji je odlučio da povuče kandidaturu za mjesto ministra unutrašnjih poslova u Vladi Crne Gore i lider Prave Crne Gore i poslanik Marko Milačić napustio je Klub poslanika Demokratskog fronta.

Milačić je potvrdio za “Vijesti” da je napustio Klub i o tome je obavijestio predsjednika Skupštine Aleksu Bečića.

On je u dopisu Bečiću naveo da će dalje nastupati kao nezavisni poslanik i da će predstavljati “samo Pravu Crnu Goru i narod Crne Gore”.

– Saradnja u borbi za zdravo i prosperitetno društvo nema nikakve veze sa pripadnošću poslaničkim klubovima. U tom cilju, bogatstvo različitih pristupa trebamo shvatati kao prednost, međusobno se pomagati i korigovati. Kao i u prethodnom periodu, Prava Crna Gora i ja lično bićemo potpuno posvećeni konstituisanju nove vlasti na svim nivoima, pružajući snažnu podršku mandataru Zdravku Krivokapiću u ovom istorijskom procesu uvođenja slobode i demokratije u Crnoj Gori – rekao je Milačić.

Klub poslanika Demokratskog fronta sada čine poslanici Nove srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije.

Podsjećamo, dan ranije, advokat iz Podgorice Nikola Terzić obavijestio je mandatara o svojoj odluci da povuče svoju kandidaturu za mjesto ministra unutrašnjih poslova u Vladi Crne Gore.

Čitaj još:   Bečić da se IZVINI poslanici Vuksanović- Stanković zbog SEKSISTIČKOG KOMENTARA

Njega je Zdravko Krivokapić bio predložio za ministra unutrašnjih poslova.

Terzić se zahvalio na povjerenju Krivokapiću, naglasivši da je riječ o “pravičnom i poštenom čovjeku koji je potreban Crnoj Gori”.

– Profesor Krivokapić je u pravu. Ja jesam bio nestranački kandidat, kao takav prihvatio sam se ove najteže odgovornosti, upravo vjerujući da će svi pobjednici na izborima razumjeti koliki sam ja teret prihvatio na svoja leđa i uzdržati se od bilo kakvih komentara u korist Crne Gore i demokratskih promjena. Ja sam ovaj teret mogao nositi sam jedino ako imam razumijevanje od svih onih koji su sa mnom na istoj strani – kazao je Terzić.

On je dodao da je, umjesto toga, doživio udarac na integritet njega kao osobe, “i to sve u stanju u kojem sam se nalazio ni najmanje radi sebe, već radi Crne Gore”.

– Isticano je da sam predstavnik nekakvih medijskih tajkuna i finasnijskih oligarha, ili da sam iskoristio kumstvo i prijateljstvo da bih došao na poziciju. Javnost mora da zna da ja u životu nisam ni upoznao većinu ljudi koje određeni predstavnici nove većine pominju, a ove koje poznajem, poznajem toliko da nemamo razmijenjene ni brojeve telefona.

Čitaj još:   OVO SU VRTEŠKE LAŽI: Krivokapić obmanjuje, Abazović falsifikuje... (foto i video)

izvor: SB

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more