IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVI OBRAČUN: Detalji tuče na Ilidži, migranti ubili jednu osobu, policija traga za počiniocima… (foto)

Jedna osoba ubijena dvije povrijeđene u tuči više osoba, pet bh. državljana i trojice migranata, koja se desila sinoć na Ilidži…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 18.11. 2020… 10: 38… KRVAVI OBRAČUN: Detalji tuče na Ilidži, migranti ubili jednu osobu, policija traga za počiniocima… (foto)

Na mjesto događaja su izašli policijska i ekipa Hitne pomoći, čiji je ljekar konstatovao smrt državljanina BiH J. B. (1984) iz Hadžića, dok su dvije osobe teško povrijeđene i prebačene su u bolnicu Koševo, gdje su zadržane na Klinici za torokalnu hirurgiju.

Nezvanično od strane nekih portala potvrđeno da je smrtno Jasmin Berović. Poznat je identitet muškarca kojeg su sinoć u Otesu na Ilidži brutalno ubili migranti, radi se o Jasminu Beroviću (36) iz Hadžića.

Jedna od dvije povrijeđene osobe zadobila je teške povrede opasne po život, dok je druga prošla sa nešto lakšim povredama. Obaviješten je dežurni kantonalni tužilac koji je izašao ubrzo na mjesto događaja i rukovodio uviđajem.

Prema dosad prikupljenim saznanjima a sve u vezu sa izvršenim krivičnim djelima ubistvo i teška tjelesna povreda dovode se tri nepoznate osobe, migranti.

Čitaj još:   NOVI DETALJE NESREĆE U TUTINU: DŽEMALA UBIO DRUG IZ NEHATA?!

Policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo, pod istim nadzorom dežurnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje radi samoga rasvjetljavanja i dokumentovanja počinjenih krivičnih djela, radi se i na identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

Došlo se i do fokografije na kojoj je muškarac ubijen na Ilidži: Branio brata od migranata i platio glavom…

izvor agencije

SARAJEVO: U FBiH UVEDEN POLICIJSKI SAT OD 21 DO 5 UJUTRO- “Smanjuje se i…”(foto)

Novom naredbom Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva naređuje se ograničavanje Read more