IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDO JOVANOVIĆ: Krivokapiću više pristaje da obilazi CRKVE, drži flašu RAKIJE i nazdravlja, NEGO DA VODI VLADU (video)

Predsjenik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović kazao je da mandataru Zdravku Krivokapiću više pristaje da obilazi crkve, sjedi sa narodom i nazdravlja flašom rakije, nego savremena uloga predsjednika Vlade.

“Dobio je izbore, a onda izađe na konferenciju za novinare i kaže: “Crna Gora se oslobodila poslije 30 godina. Izvinite, poslije 70 godina”. Čovjek je profesor na Univerzitetu, državni službenik, ništa mu ne fali, dobija platu, sve što ima u toj Crnoj Gori ona mu je stvorila”, rekao je Jovanović na TV Happy.

On je onda prokomentarisao izjavu Krivokapića da njegovu Vladu čine 12 apostola.

“Uporedite ga sa predsjednicima vlada u regionu. Zamislite njega da ide na neki finansijski sastanak u svijet, da treba da razgovara sa nekim kreditorima, sa Međunarodnim monetarnim fondom, Svjetskom bankom, da obezbijedi reprogram dugova. Ja ne znam, mnogo mu više pristaje da obilazi crkve, sjedi sa narodom i drži onu flašu rakije i nazdravlja. Mnogo je bliže tome, nego nečemu što mora da bude savremena uloga predsjednika Vlade, pogotovo u zemlji sa problemima kakva je Crna Gora”, ističe Jovanović.

Čitaj još:   NAŠ Dnevni horoskop za 08. Januar 2020...

izvor: CdM

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more