IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. novembar 2020. godine

Ovan napreduje u poslu, ali ostaje bez ljubavi, Bik bez radne energije, Blizanci sanjaju, Rak istrajan, Lav na pragu nove ljubavi, Djevica usporena, Vaga puna ideja, Škorpija u ravnoteži, Strijelac nervozan, Jarac sa prijateljima, Vodolija bez balansa, Ribe stroge. Ovo je dnevni horoskop za 21. novembar 2020. godine.

OVAN

Prilično ste mistriozni kada su poslovni planovi u pitanju. Krijete ih od kolega da vam ne bi preuzeli ideje. Emotivno ste ispunjeni. Veza je stabilna i perspektivna. Osjetljiv je stomak. Pripazite na ishranu.

BIK

Zabrinuti ste zbog saradnje sa strancima. Ne odgovaraju na vaše mailove pa se plašite da ne odustanu od saradnje. Vaše emocije su intenzivne. Ljubomorni ste bez povoda. Potrebno je da povedete računa o koži.

BLIZANCI

Vaš glavni adut je inteligentna komunikacija. Poslovni sastanci su uspješni i odvijaju se u smjeru koji vama odgovara. Emotivna sfera vas uopšte ne zanima. Mogući su hronični problemi sa kostima i zglobovima.

RAK

Pred vama je uspješan poslovni put. Prolazite bolje nego što ste očekivali. Emotivni ste nezadovoljni. Imate potrebu da volite i da budete voljeni, ali se niko ne pojavljuje. Disajni organi su osjetljivi.

LAV

Samouvjereno prilazite poslovnim problemima i uspješno ih rješavate. Vaša upornost je još jednom donela rezultate. Imate potrebu za toplim odnosom, ali niko ne budi emocije u vama. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   MILO ĐUKANOVIĆ PORUČIO: Nulta tolerancija za rušitelje nezavisnosti CRNE GORE... (foto i video)

DJEVICA

Razgovor sa nadređenom osobom se ne odvija najbolje. Ne dopadaju vam se ideje druge strane, ali niste u situaciji da ih promenite. Zadovoljni ste komunikacijom sa partnerkom. Skloni ste promjenama raspoloženja.

VAGA

Uživate u zanimljivim pregovorima. Imate utisak da se nadmudrujete sa drugom stranom na inteligentan način. Osjećate se nesigurno u vezi. Fali vam osjećaj sigurnosti zbog čega okrivljujete partnera. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni saradnjom sa saradnikom. Donosite odluku da je prekinete. Druga strana je je neprijatno iznenađena vašom odlukom. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Pripazite na ishranu. Digestivni sistem je osjetljiv.

STRIJELAC

Imate utisak da više radite na otklanjanju problema nego na realizaciji poslovnih planova. Smeta vam status slobodne osobe. Priželjkujete ljubav i strast. Donosite odluku da neke namirnice izbacite iz upotrebe u cilju poboljšanja zdravlja.

JARAC

Komunikacija sa saradnicima nije najbolja. Jako vas brinu finansije. Dolazi do iznenadnog troška koji ozbiljno narušava budžet. Emotivni i socijalni život su svedeni na nulu. Pod stresom ste. Potrebno vam je da se odmorite i opustite.

VODOLIJA

Prilično ste nervozni zbog finansija. Troškovi se nagomilavaju, a niste u poziciji da povećate prihod. Odnos sa partnerom nije najbolji. Svako vuče na svoju stranu i nemate utisak da ste par. Skloni ste promjeni raspoloženja.

Čitaj još:   OGLASILA SE ANITA HARADINAJ: Rodila mu je troje djece ali mu nije prva... (foto)

RIBE

Posao vam toliko dobro ide da vam i nadređena osoba čestita na uspjehu. Bračni partner je prilično nervozan zbog problema na poslu, a vi pokušavate da ga smirite i opustite. Zdravlje je zadovoljavajuće.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more