KO JE Plaćenik za koga Vučić tvrdi da je dobio nalog da ga UBIJE! (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Javnost u Srbiji dobro upamtila Dera 2018. god, nakon brutalne likvidacije na Banovom brdu, kada je, bez maske i s osmjehom na licu, prišao Nebojši Markoviću u ulici Rajka od Rasine i ispalio u njega više hitaca…

BEOGRAD: Region, Crna Hronika,Zanimljivosti,vijesti, petak, 20.11.2020…09: 58… KO JE Plaćenik za koga Vučić tvrdi da je dobio nalog da ga UBIJE! (foto i video)

“Malopre sam dobio informaciju da je istina da je Čaba Der rekao i da je dobio nalog da me ubije. Da li je to istina, ko će ga znati. Da se eto ja plašim, ne plašim se uopšte- istakao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na pokaznoj vježbi”Obruč 2020”,optuživši ozloglašenog plaćenog ubicu da je u pregovorima za izvršenje navodne Vučićeve likvidacije.

– Kada imate snove i kada ih ostvarujete i vjerujete u to što radite, što bih brinuo. Šta će da zaustave, sve i da je to istina i da to urade sutra. Hoće da zaustave pruge i auto-puteve, povišice za medicinske radnike? Nemam nikakv strah, ne interesuje me šta ko pokušava da uradi – dodao je Vučić, govorivši o Subotičaninu Čabi Deru.

Čitaj još:   ERDOGAN, TRAŽI SAMO JEDNO OD VUČIĆA: Srbija taj zahtjev danas ispunjava...

Javnost u Srbiji dobro je upamtila Dera 2018. godine, nakon brutalne likvidacije na Banovom brdu, kada je bez maske i s osmjehom na licu, prišao Nebojši Markoviću u Ulici Rajka od Rasine i ispalio u njega više hitaca.

Kasnije se pisalo o tome da je Marković ubijen greškom pošto ga je Čaba Der zamijenio za Aleksandra Šarca, koji je prije par nedjelja ranjen u TC Ušće zbog čega je nešto kasnije i preminuo.

Der je svojevremeno već robijao zbog ubistva. Sredinom aprila 2009. izrečena mu je presuda za ubistvo iz maja 2004. godine kada je označen kao likvidator izvjesnog Branislava Jelačića u Novom Sadu.

Osim u Srbiji, plaćeni ubica izvršavao je likvidacije i u Budimpešti, kao i u Amsterdamu. Uhapšen je u martu prošle godine u Češkoj, a uprkos tome što su njegovo izručenje tražili i Holandija i Srbija, Der je u julu 2019. ipak izručen Mađarskoj.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. decembar 2019. godine

Dok je boravio u rodnoj Subotici, družio se sa mnogim poznatim ličnostima, a jedan od njih je srpski rvač i predsjednik Sportskog saveza Srbije, takođe Subotičanin, Davor Štefanek. O njihovom druženju postoji i fotografija.

Podsjetimo, Štefanek je podržao Vučića na predsedničkim izborima 2017. godine, a to je bilo dovoljno da ga lično Vučić postavi na mjesto predsednika Sportskog saveza Srbije.

Zanimljivo je to da se neko ko je navodno htio da ubije predsjednika Srbije, provodi sa sportistom koji je baš po Vučičevoj direktivi postavljen na jednu od najodgovornijih sportskih funkcija…

izvor (SB)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});