IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL DODIKA NA N1: Odbio odgovarati na pitanja, 5 min ponavljao isto, Emela završila intervju! (foto i video)

Intervju Milorada Dodika, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, i to na Televiziji N1 prekinut je 15- ak minuta prije nego što je bilo planirano…

SARAJEVO: Region, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 19.11.2020… 22: 38… EVO SKANDAL DODIKA NA TV N1: Odbio odgovarati na pitanja, 5 min ponavljao isto, Emela završila intervju! (foto i video)

SVE JE TO Uradila sama voditeljica Emela Burdžović nakon što je eto Dodik odbio odgovarati na postavljena pitanja, ponavljajući nebrojeno puta jednu te istu rečenicu:”Mi smo pobijedili 42 opštine u Republici Srpskoj 3 opštine u Federaciji BiH”.

Kako je objasnio, bila je to njegova reakcija na nekorektna pitanja koja mu je voditeljica N1 do tada postavljala. “Gospodine Dodik, ne možemo dalje ovako, želite li da sada prekinemo ovaj razgovor?’, pitala je Emela Burdžević svoga gosta, koji je taj prijedlog jedva dočekao. Prije toga je tražio od voditeljice da emitiraju reklame, ako ne želi dalje slušati njegovo monotono ponavljanje iste rečenice.

Intervju sa Miloradom Dodikom imao je miran tok sve dok se nije počelo razgovarati o lokalnim izborima ali i kao o izboru Draška Stanivuković za gradonačelnika Banja Luke. 

Čitaj još:   UŽAS U MANJEM BH ENTITETU: Ubijen načelnik krim- policije, policijski punktovi u Prijedoru i Banjoj Luci... (foto, video)

“Ne interesuje me Draško Stanivuković”, odgovorio je i to u nekoliko navrata Dodik. Na pitanje koje se odnosilo na njegove prijetnje građanima Banja Luke da će ih ostaviti bez grijanja, on je kazao da ni on nije sretan zbog te svoje izjave, ali da on ne misli ostvariti svoje prijetnje. 

“Dešava se ponekad da dam izjave zbog kojih se kasnije kajem, pa se izvinjavam, ali nikada nikoga nije glava zaboljela od mojih izjava“. 

Kada mu je voditeljica N1 rekla da to i nije baš tako, da su se njegove izjave ipak stvarale probleme nekima, Milorad Dodik je upitao “šta vi imate sa Banja Lukom, bavite se Sarajevom”.

Posljednjih desetak minuta intervjua protekli su u mučnom, i neprijatnom tonu, pa su i gledaoci, kao i voditeljica i njen gost jedna dočekali da se i ta agonije konačno završi.

Kako je to proteklo pogledajte ovdje: 

Izvor N1

Čitaj još:   Istina o proteinima– šta je dobro, a šta nije...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more