IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Episkop SPC Kirilo BOJOVIĆ pozitivan na koronu, smješten u Klinički centar? (foto)

Episkop Kirilo je bio saslušan u Centru bezbjednosti Podgorica zbog liturgije koju je služio na Mitrovdan u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja i to u Podgorici.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak 24.XI 20 20…20: 59… Episkop SPC Kirilo BOJOVIĆ pozitivan na koronu, smješten u Klinički centar? (foto)

Episkop buenosajreski i južnocentralnoamerički Kirilo Bojović  koji je sam i tvrdio da crkva svjedoči da su sve bolesti, pandemije, epidemije završavane molitvom pred ikonama Bogorodice, a da jeBog je vrhovni ljekar duše i tijela, pozitivan je na koronavirus i nalazi se na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore, saznaje CdM.

Kako navode, Bojović je smješten na Odjeljenju kojim rukovodi i to njegova snaha Jelena Borovinić Bojović.

Kirilo BOJOVIĆ je jedan od više sveštenika SPC koji je do sada zaražen koronavirusom.

Episkop Kirilo je 11.novembra u Centru bezbjednosti Podgorica saslušan i to zbog liturgije koju je služio na Mitrovdan, i to u nedjelju, 8. novembra, kako u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Čitaj još:   SARAJEVO: Uznemiravajuće i nemile scene na Baščaršiji, bh. strongmen (snagator) se sukobio sa suprugom... (foto, video)

Po završetku saslušanja Kirilo je za Radio Svetigoru kazao da Crkva stalno poziva narod na poštovanje zdravstvenih mjera i da je poručio onima koji brinu za zdravlje građana da narod Crne Gore od Crkve može dobiti samo blagoslov i duševno i tjelesno zdravlje te da ona ne može da bude izvor zaraze ili bolesti...

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more