IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Optužnica za SANINA Raščića zbog izazivanje panike i nereda… (foto)

SANIN Raščić osumnjičen da svojim izjavama o prirodi i motivima napada koji se dana 1.09.2020. godine desio u Pljevljima…

PLJEVLJA:Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti,vijesti,utorak24.XI…15: 49 …PLJEVLJA: Optužnica za SANINA Raščića zbog izazivanje panike i nereda … (foto)

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima podnijelo je Osnovnom sudu u Pljevljima optužni predlog protiv Sanina Raščića zbog krivičnog djela izazivanje panike i nereda.

“Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima donijelo je odluku donijelo nakon prikupljanja potrebnih obavještenja i podataka o a i to u ranije formiranom predmetu povodom prijave građana i navoda u pojedinim medijima da je lice S.R. svojim izjavama o prirodi i motivima napada koji se dana 1.09.2020. godine desio u Pljevljima na njegovu štetu izazvao paniku među građanima u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju državne tužiteljke ODT Pljevlja Nataše Baječete.

Podsjećamo, Socijaldemokrate Crne Gore su 1. septembra saopštile da je Raščić napadnut...

-“Divljački pir “oslobodilaca” iz Pljevalja nije se završio demoliranjem naših prostorija u tom gradu. Ovog puta, izgrednici su otišli korak dalje. Napadnut je častan čovjek koji u svojoj političkoj karijeri, kao i u svom životu uopšte, nikad nikog nije uvrijedio ili povrijedio, po bilo kom osnovu- kazali su tada iz Socijaldemokrata.

Čitaj još:   Vozač ”mercedesa” bio pod alkoholom u saobraćajnoj nesreći kod TE Pljevlja...

izvor rtcg.me

PLJEVLJA: Hadži Hasanova džamija zvanično vraćena Islamskoj zajednici Crne Gore… (foto)

“Potpisivanjem notarskog ugovora Hadži Hasanova džamija u Pljevljima danas je Read more

PLJEVLJA: Tokom noći, dva automobila izgorjela u krugu Opšte bolnice… (foto)

Postoji video nadzor na zgradi Internog odjeljenja, gdje su parkirana Read more