IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. novembar 2020. godine

Ovan okuplja porodicu, Biku nedostaju argumenti, Blizanci se okreću novom poslu, romantika za Raka, Lav hipohondričan, Djevica zatvorena, Vaga blista, Škorpija nemarna, Strijelac traži veliki novac, Jarcu stiže novac, Vodoliji pada imunitet, a Ribe čeka dobar provod. Ovo je dnevni horoskop za 25. novembar 2020. godine.

OVAN

Razmišljate u smjeru proširivanja posla na inostrano tržište. Angažujete se u smjeru dobijanja informacija šta zakon kaže povodom toga. Totalno ste nezainteresovani za brak i partnerku. Zdravlje je zadovoljavajuće.

BIK

Pokušavate da prevazićete poslovne teškoće, ali vam to ne ide od ruke. Iako ste obeshrabreni i dalje ste uporni da postignete cilj. Smeta vam što je bračni partner fokusiran na sve oblasti sem na bračnu. Imunitet je u padu.

BLIZANCI

Tvrdoglavi ste, uporni, ne odustajete od cilja iako je očigledno da postoje veće teškoće. Emotivno ste frustrirani i verujete da nikada nećete naći pravu osobu za sebe. Mišići su slabi. Bilo bi dobro da počnete da vežbate.

RAK

Zadovljni ste kako se posao razvija. Ukoliko imate zakazano ročište proći ćete odlično na sudu. Brak je u krizi. Imate utisak da šta god da pokušate nema mu spasa jer su se partnerove emocije ugasile. Zdravlje je stabilno.

LAV

Bilo bi dobro da izbjegavate pregovore ili da pošaljete nekog da vas zamjeni. Prilično ste rigidni, nepopustljivi da vas očekuje fijasko za pregovaračkim stolom. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   VRIJEME Danas sunčano: Toplotnom talasu dolazi kraj već u... (foto)

DJEVICA

Toliko ste nezadovoljni poslovnom saradnjom da je iznenada prekidate. Zbog finansija ste prilično zabrinuti i nervozni. Totalno ste nezainteresovani za menjanje statusa slobodne osobe. Nervi su osjetljivi.

VAGA

Posao je stabilan, a posao obavljete bez žurbe, u radnoj ali opuštenoj atmosferi. Smarate partnera pričajući mu jedno isto i zahtjevajući da on promjeni svoje ponašanje što mu ne pada na pamet. Zdravlje je odlično.

ŠKORPIJA

Očekuje vas ozbiljan razgovor sa nadređenom osobom. Nije zadovoljna vašim rezultatima. Daje vam savete i sugestije kako da riješite probleme. U potpunosti ste prepuštate emocijama. Prezadovoljni ste vezom. Moguća je glavobolja.

STRIJELAC

Problemi su se toliko nagomilali da ne uspevate da ih rešite. Ne prija vam pritisak na poslu. Bračni partner vam pruža podršku koja vam je u ovom periodu neophodna. Jako ste nervozni i zabrinuti. Potreban vam je odmor.

JARAC

Tajni poslovni pregovori odlično napreduju. S kolegama pravite dugoročne planove. Na polju ljubavi nema nikakvih dešavanja i to prihvatate kao neminovnost. Zdravlje je stabilno. Odmarate uz knjigu, muziku ili piće.

VODOLIJA

Odličan je dan za rješavanje sudskih pitanja. Sve se odvija u vašu korist. Zbog toga se osjećate moćno i pobjednički. Prezadovoljni ste vezom. Uživate u opuštenom odnosu sa partnerom. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   UMRO AHMET ISIĆ: Čovjek sa slike koja je 1992. obišla i zgrozila svijet... (foto)

RIBE

Vaš uspjeh je odjeknuo. Uživate u pohvalama. Osjećate se samouvjereno. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. U opuštenoj atmosferi razmjenjujete informacije o tekućim dešavanjima. Zdravlje je odlično.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 26. juli 2021. godine

Ovan pred putovanjem, Bik voli svoj posao, Blizanci mjerkaju Strijelca, Read more

ŠTA KAŽU STRANCI I ENCIKLOPEDIJE: Je li Tesla Hrvat, Srbin ili Amerikanac?

Lik Nikole Tesle trebao krasiti hrvatsku eurokovanicu, ovaj svjetski poznati Read more

Dvije žene se vjenčale u Budvi… (foto)

U pitanju su dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Read more