IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine

Ovan nervozan, Bik, Vaga i Blizanci sarađuju, Rak zavodnik, Lav nesiguran, Djevica pozitivna, kod Škorpije burno, Strijelac čezne za slobodom, Jarac otuđen, Vodolija trese svijet, Ribe impulsivne. Ovo je dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine.

OVAN

Oslanjate se na intuiciju prilikom donošenja odluke i ispostavlja se da ste donijeli pravu odluku. Prilično ste nezainteresovani za bračnu partnerku, ali ona još uvjek ne odustaje od braka. Zdravlje je stabilno.

BIK

Na poslu vas očekuje nerviranje. Smatrate da je saradnja sa kolegama nemoguća. Ne odgovara vam timski rad. Emotivna sfera je jedina oblast kojom ste zadovoljni. Kada je zdravlje u pitanju jako ste nervozni.

BLIZANCI

Koristite porodične veze da bi unapredili posao. Nove informacije vam omogućuju da posao usmjerite na pravu stranu. Jako ste ljubomorni i pravite ponovo nepotrebnu scenu partneru i to zbog iste stvari. Zdravlje je stabilno.

RAK

Posao se razvija upravo onako kako želite. Dobijate novu poslovnu ponudu koja vam djeluje primamljivo. Ozbiljno razmišljate da li da je prihvatite. Gajite nadu da će odnos sa bračnim partnerom da se popravi. Zdravlje je stabilno.

LAV

Briljirate kao sagovornik. Prilično ste ozbiljni, raspolažete činjenicama i ubjeđujete poslovne saradnike da prihvate vaše ideje. Odličan dan za novo poznanstvo. Oboje ćete kriti da ste se dopali jedno drugom. Zdravlje je odlično.

Čitaj još:   ANTICRNOGORSKA HISTERIJA: Kosovo u drugi plan, prvi put se govori o agresiji na… (foto)

DJEVICA

Prekidate poslovnu saradnju. Ne možete da razumijete da neko može da ima tako neodgovoran odnos prema poslu. Posvećujete se partneru koji je srećan jer ste odvojili vrijeme za njega. Očekuju vas problemi sa nervima.

VAGA

Predstoji vam razgovor sa nadređenom osobom. Druga strana je zadovoljna vašim radom i podržava vaše poslovne planove. Nervozni ste i emotivni partner vas i dalje nervira iako nemate komunikaciju. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Probleme na poslu pokušavate da riješite upornošću. Imate priliv pozitivne energije pa se nadate povoljnim rezultatima. Imate utisak da je partner idealan, tako da ste vezom prezadovoljni. Zdravlje nije najbolje. Imutet je opao.

STRIJELAC

Očekuje vas nerviranje na poslu zbog lošeg odnosa sa kolegama i loših finansija. Ne uspjevate da se oporavite zbog nenadanog troška. Emotivna sfera vas i dalje ne zanima. Mogući su problemi sa genitalijama.

JARAC

U tajnosti vodite poslovne pregovore. Nadate se da će rezultirati dugoročnom saradnjom. Za sada se razvijaju u smjeru koji vama odgovara. Konačno nalazite malo vremena da se posvetite partneru. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Zainteresovani ste za razvoj saradnje sa inostranim saradnicima. Oni ne djeluju oduševljeno vašim predlogom, ali vi ne odustajete od planova. Odličan je dan za novo poznanstvo. Skloni ste promjenama raspoloženja.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Rano jutros hapšenje, nađena manja količina narkotika... (foto)

RIBE

Prilično ste optimistični kada je posao u pitanju. Pravite veće planove koji nisu zasnovani na realnim procjenama, ali toga niste svjesni. Prezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine

Ovan nervozan, Bik, Vaga i Blizanci sarađuju, Rak zavodnik, Lav Read more

POSLIJE OTKAZIVANJA GOSTOPRIMSTVA: Draško Stanivuković danas ipak u Mostaru… (foto)

Gradonačelnik Banja Luke je nakon povlačenja pozivnice odgovorio Organizacijskom odboru Read more

SPAJIĆ PROGOVORIO NA JAPANSKOM: Crnoj Gori važne investicije… (foto i video)

Milojko Spajić je u delegaciji predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića prilikom Read more