IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine

Ovan nervozan, Bik, Vaga i Blizanci sarađuju, Rak zavodnik, Lav nesiguran, Djevica pozitivna, kod Škorpije burno, Strijelac čezne za slobodom, Jarac otuđen, Vodolija trese svijet, Ribe impulsivne. Ovo je dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine.

OVAN

Maksimalno ste posvećeni obavezama. Dobijate povoljne vijesti od inostranih saradnika. Raspoloženi ste za druženje, ali ne uspjevate da upoznate osobu koja bi vas zainteresovala. Zdravlje je odlično.


BIK

Ne uspjevate da prevaziđete probleme na poslu i zbog toga ste prilično nervozni. Imate utisak da vrijeme prolazi, a vi nikako da se pomaknete sa istog mjesta. Bračni partner vam pruža podršku. Prilično ste napeti.


BLIZANCI

Razrađujete poslovne planove sa nadređenom osobom. Imate slične stavove tako da je razgovor produktivan. Imate priliku da uđete u neobaveznu aferu, ali vas druga strana ne privlači. Zdravlje je stabilno.


RAK

Poslovna situacija je stabilna i zadovoljni ste kako se posao odvija. Očekuje vas kontakt sa predstavnicima medija. Uživate u vremenu provedenom sa partnerom. On zna kako da vas opusti. Zdravlje je odlično.

LAV

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Smatrate da obim poslovne saradnje može da se poveća i nudite nove poslovne mogućnosti drugoj strani. Uživate u emotivnoj i stabilnoj vezi. Zdravlje je solidno, ali bi vam rekreacija prijala

Čitaj još:   MILO ĐUKANOVIĆ, SREĆAN 8. MART: Nepokolebljivo branite slobodu i jednakost... (foto, video)


DJEVICA

Atmosfera na poslu je i dalje naelektrisana. Radite pod tenzijom i u suštini ste nezadovoljni i poslom i naročito finansijama. Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana vam djeluje emotivno stabilno. Mogući su problemi sa cirkulacijom.


VAGA

Posao kao da se odvija sam od sebe. Posjedujete znanje i iskustvo i radne obaveze su postale rutinske, bez izazova. Bračni partner je nezainteresovan, ali vi i dalje gajite emocije prema njemu. Zdravlje je stabilno.


ŠKORPIJA

Neke stvari pokušavate da riješite maltene na silu. Ako nešto ne ide bolje da to prihvatite i fokusirate se na druge obaveze. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom i to je najsvjetila tačka u vašem životu. Prijala bi vam fizička aktivnost.

STRIJELAC

Prilično ste nervozni jer se posao ne odvija kako očekujete. Neplanirane teškoće odlažu realizaciju planova. Imate dobru komunikaciju sa partnerom koji pokušava da vas opusti i oraspoloži. Nervi su vam napeti.


JARAC

Pripadnici medija pokušavaju da stupe u kontakt sa vama. Ne zanima vas javni nastup i eskivirate ih. Očekuje vas razgovor sa bračnom partnerom o potomstvu. Što se tiče zdravlja stomak je osjetljiv.


VODOLIJA

Ne uspjevate da nađete zajednički jezik sa poslovnim partnerima. Kamen spoticanja su finansije. Vi ste štedljivi, a druga strana sklona riziku. Uživate u upoznavanju i dobroj komunikaciji sa simpatijom. Pripazite na ishranu.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine


RIBE

Raspoloženi ste, optimistični i vrijedni. Imate velika očekivanja kada je posao i kada su finansije u pitanju. Zadovoljni ste vezom. Imate utisak da je konačno došlo do stabilizacije. Na polju zdravlja nema problema.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more