IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIV SNIMAK: Stampedo ispred kovid amublante… (foto i video)

Društvenim mrežama širi se zastrašujući snimak stampeda i to ispred jedne kovid ambulante, a brojni koji su video podijelili tvrde a gužva je snimljena u…

POŽAREVAC: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, subota, 28. XI 2020.. 12: 09… JEZIV SNIMAK: Stampedo ispred kovid amublante… (foto i video)

Ova gužva snimljena je navodno i zabiležen ispred ambulante u Požarevcu zaista je jeziv na njemu se vidi narod koji nosi maske gura se da uđe unutra. Nije potvrđeno da je snimak zaista snimljen u ovom srpskom gradu, ali na njemu se čuje srpski jezik.

Odnosno, čuje se kao da neko govori “čovek će da strada”.

Osim toga, na Tviteru je podeljena fotografija ove ambulante iz drugog ugla koja je nastala ispred ambulante u Požarevcu.

Snimak je podeljen više puta na Tviteru.

Prema poslednjem izvještaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, a u svim opštinama Braničevskog okruga ima novozaraženih– i u Velikom Gradištu 35,Petrovcu 31,Požarevcu 20,Golupcu 29, Malom Crniću 15, Žabarima osam, Žagubici sedam i Kučevu jedan novi slučaj.

Čitaj još:   Šta se dešava u Srbiji: U domu za stare 28 zaraženih od korona virusa... (foto i video)

Od početka epidemije do danas od koronavirusa oboleljo više od dvije hiljade ljudi u Braničevskom okrugu, preciznije po opštinama: Tako da je Požarevac 1.411, Petrovac na Mlavi 486, Veliko Gradište 318, pa Malo Crniće 156, Golubac 158, Žagubica 104, Kučevo 94  i Žabari 61.

Gužve ispred kovid ambulanti postale su uobičajen prizor širom Srbije, i to posebno u Beogradu. Naša ekipa ih je obilazila proteklih dana, a svaki put smo zatekli redove.

Mnogi su naravno izrazili sumnju da je ovo snimljeno u Požarevcu– ali međutim pojavilo se još fotografija te kovid ambulante iz drugog ugla, koje izgledaju kao mesto sa snimka.

Izvor nova s

NAUČNICI ŠOKALI SVIJET: Evo ko je COVID- 19 proizveo i na koji način…(foto i video)

Britanski profesor Angus Dalgleish i norveški naučnik Birger Sorensen u Read more

TURSKI NAUČNICI: Izumili sistem “Diagnovir”, sa 99 % pouzdanim rezultatima za KOVID- 19, dostupan u 10 sekundi… (foto i video)

Turski naučnici su izumili novi sistem dijagnostifikovanja infekcije COVID-19 koji Read more

Čitaj još:   SARAJEVO: Sedam umrlih na Podhrastovima, 200 novih pozitivnih na COVID- 19 u KS na posljednjem testiranju... (foto)