IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: NERMIN UBIO SUPRUGU NADIRU, bacio tijelo u jezero, ostalo im DVOJE DJECE…

Prema dosadašnjim rezultatima istrage Nadira Salkić žena ubijena udarcem tupim predmetom u glavu, uhapšen njen suprug Nermin…

Bosansku zajednicu u Njemačkoj potresla je stravična tragedija kada je tijelo mlade Bosanke Nadire Salkić (28) s velikom ranom na glavi pronađeno u ribnjaku u naselju Rodgao u Ofenbahu kod Frakfurta.

Njemački istražitelji otvorili su opsežnu istragu koja je dovela do osumnjičenog, a ispostavilo se da se radi o njenom suprugu Nerminu (34). Naime, suprug je prijavio policiji njen nestanak, a tokom saslušanja njegova priča se isljednicima učinila kao nevjerovatna.

On je kako saznajemo od Bosanaca koji žive u Ofenbahu kazao policajcima da mu nisu poznati razlozi zašto je napustila dom.

Naime, kada su policajci saslušali komšije otkrili su da je par imao i problema u braku, a u tome se i krio motiv ubistva. Nadira se kako je otkriveno planirala razvesti od Nermina, a što on nije mogao podnijeti .Obdukcijom utvrđeno da je nesretna žena udarena tupim predmetom u glavu uslijed čega je nastupila smrt. Nermin je Nadiru navodno i to usmrtio u njihovom stanu nakon čega ju je prevezao do jezera gdje je ostavio njeno tijelo.

Par ima dvoje djece, koju brigu preuzela komšinica. Policija sedmogodišnjeg dječaka i dvogodišnju djevojčicu obilazi svakodnevno i donosi im sve što im je potrebno. Nadira u BiH ima roditelje i brata koji će preuzeti brigu o djeci.

izvor: agencije

Čitaj još:   STRAVIČAN ZLOČIN: NOŽEM PREREZAO VRAT SUPRUZİ
STRAVIČAN ZLOČIN: NOŽEM PREREZAO VRAT SUPRUZİ

U porodičnoj kući u selu Striža, kod Paraćina 79-godišnji Dušan Read more

Ubio suprugu, pa pucao u sebe…

Muškarac S.R. je vatrenim oružjem ubio svoju suprugu Lj.R. danas Read more

SPAJIĆ PROGOVORIO NA JAPANSKOM: Crnoj Gori važne investicije… (foto i video)

Milojko Spajić je u delegaciji predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića prilikom Read more