IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: NERMIN UBIO SUPRUGU NADIRU, bacio tijelo u jezero, ostalo im DVOJE DJECE…

Prema dosadašnjim rezultatima istrage Nadira Salkić žena ubijena udarcem tupim predmetom u glavu, uhapšen njen suprug Nermin…

Bosansku zajednicu u Njemačkoj potresla je stravična tragedija kada je tijelo mlade Bosanke Nadire Salkić (28) s velikom ranom na glavi pronađeno u ribnjaku u naselju Rodgao u Ofenbahu kod Frakfurta.

Njemački istražitelji otvorili su opsežnu istragu koja je dovela do osumnjičenog, a ispostavilo se da se radi o njenom suprugu Nerminu (34). Naime, suprug je prijavio policiji njen nestanak, a tokom saslušanja njegova priča se isljednicima učinila kao nevjerovatna.

On je kako saznajemo od Bosanaca koji žive u Ofenbahu kazao policajcima da mu nisu poznati razlozi zašto je napustila dom.

Naime, kada su policajci saslušali komšije otkrili su da je par imao i problema u braku, a u tome se i krio motiv ubistva. Nadira se kako je otkriveno planirala razvesti od Nermina, a što on nije mogao podnijeti .Obdukcijom utvrđeno da je nesretna žena udarena tupim predmetom u glavu uslijed čega je nastupila smrt. Nermin je Nadiru navodno i to usmrtio u njihovom stanu nakon čega ju je prevezao do jezera gdje je ostavio njeno tijelo.

Par ima dvoje djece, koju brigu preuzela komšinica. Policija sedmogodišnjeg dječaka i dvogodišnju djevojčicu obilazi svakodnevno i donosi im sve što im je potrebno. Nadira u BiH ima roditelje i brata koji će preuzeti brigu o djeci.

izvor: agencije

Čitaj još:   BRAVO Hrabri "Zmajevi": U BiH stigli sa velikim bodom iz Ukrajini... (foto i video)
SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more