IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. novembar 2020. godine

Ovan rasejan, Biku smeta rutina, Blizanci sređuju sve, Rak traži pomoć prijatelja, Lav radi na komunikaciji, Djevica samouverena, Vaga putuje, Škorpija plaća račune, Strijelac naivan, Jarac vrijedan, Vodolija ulazi u nov biznis, a Ribe skeptične. Ovo je dnevni horoskop za 30. novembar 2020. godine.

OVAN

Novac koji ste tražili od banke konačno leže na račun. Precizno planirate kako ćete da ga potrošite. Uživate u flertu iako ste svesni da neće doći do ozbiljnog odnosa zbog statusa druge osobe. Zdravlje je stabilno.

BIK

Ponosni ste na sebe. Uloženi trud se isplatio i uživate u rezultatima rada. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Shvatili sta da nema razloza za ljubomoru i sada ste opušteni. Mogući su problemi sa disajnim organima.

BLIZANCI

Riješeni ste da prevaziđete poslovne probleme koji usporavaju proces rada. Dobijate konkretnu pomoć kolega koja vam puno znači. Toliko ste zadovoljni vezom da se plašite da ne izgubite partnera. Zdravstveno ste dobro.

RAK

Zadovoljni ste razvojem poslovne situacije. Komunikacija sa kolegama je odlična. Partner pravi probleme u vezi. Smatrate da je bezrazložno ljubomoran, ali ne uspjevate da mu to i dokažete. Zdravlje je stabilno.

LAV

Očekuje vas poslovni uspjeh. Prilično ste vrijedni, znate šta želite da postignete i kako da to ostvarite. Inicirate komunikaciju sa simpatijom. Dajete joj vremena da vas bolje upozna i procjeni. Osjećate se dobro.

Čitaj još:   TUŽNA VIJEST: Preminula legenda fudbala, član slavne generacije... (foto i video)

DJEVICA

Uspješno realizujete poslovne planove. Ono što vas brine su finansije. Ne uspjevate da ih stabilizujete. Posvećujete se bračnom partneru. Djeluje vam neraspoloženo pa pokušavate da mu povratite raspoloženje. Moguće su promjene na koži.

VAGA

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Nadređena osoba sugeriše određene promjene koje vi smatrate suvišnim. Neopušteni ste kada je veza u pitanju. Ljubomorni ste i pravite problem bez potrebe. Mogući su problemi sa probavom.

ŠKORPIJA

Fokusirani ste na realizaciju novih poslovnih planova. Stvari ne idu kako ste očekivali, ali vas to ne demotiviše. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom i u potpunosti mu se posvećujete. Bubrezi su osjetljivi.

STRIJELAC

Zadovoljni ste poslovnom situacijom. Neke planove donosite oslanjajući se isključivo na intuiciju. Partner insistira na razgovoru sa vama. Potrebno mu je da čuje vaše objektivno mišljenje i savjet. Neopušteni ste.

JARAC

Zadovoljni ste razvojem saradnje sa strancima. Dobro se razumijete, imate sličan način razmišljanja i ciljeve. Prilično ste posesivni prema voljenoj osobi, ali ona to vidi kao izraz vaših emocija. Osjećate se dobro.

VODOLIJA

Poslovne prilike nalažu prilagođavanje i vi se prilagođavate u hodu. To donosi pozitivne efekte. Upoznajete novu osobu koja ostavlja odličan utisak na vas. Planirate da nastavite druženje. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   ONA ima NAJSKUPLJE tijelo na planeti, žene joj zavide na mnogo čemu... (foto)

RIBE

Tekući poslovi se normalno odvijaju. Imate utisak da je došlo vrijeme da se posvetite novim obavezama. Uživate u odnosu sa bračnim partnerom. Bez obzira što ste dugo zajedno i dalje su emocije intenzivne. Muči vas nesanica.

http://ibalkan.net

ZAŠTO SE GRAĐANI PLAŠE: Ostalo je da popovi počnu da pišu školske programe… (foto i video)

Građani se plaše vjerskog, ideološkog uticaja među najmlađom populacijom , Read more

PARIZ: Opljačkana čuvena draguljarnica, ukraden nakit vrijedan više od dva miliona eura… (foto)

Pariška draguljarnica Chaumet u blizini avenije Champs-Élysées opljačkana je, a Read more

Dnevni horoskop za 28. jul 2021. godine

Ribe dijele savjete Ovnu, Bika muči nervoza, Blizanci šire poslovanje, Read more