Crna Hronika

Ima MILIONE NA RAČUNU i poslije 24 godine braka se razvodi: Bivšoj supruzi ne želi da ostavi NI DINAR NA RAČUNU… (foto i video)

Muzičar bivšoj supruzi ne želi da ostavi NI DINARA NA RAČUNU, a ona kaže – IZGLADNJUJE ME!!!

LOS ANGELES: Svijet, Zannimljivosti, vijesti, nedelja, 29. XI 2020.. 00: 09…Ima MILIONE NA RAČUNU i poslije 24 godine braka se razvodi: Bivšoj supruzi ne želi da ostavi NI DINAR NA RAČUNU… (foto i video)

Nakon što je ovog ljeta objavljeno da se muzički producent Dr Dre i njegova suprug Nikol Jang razvode poslije 24 godine braka, u javnost su isplivali ali i detalji ovog, čini se, mukotrpnog razvoda.

Nikol Jang (50), koja je podnijela zahtjev za razvod, od muzičara ali i čije se bogatstvo procjenjuje na 800 miliona dolara traži alimentaciju u iznosu dva miliona dolara mjesečno, a sad je zatražila uvid u njegove moguće poslovne dokumente, što Dre (55) odbija.

“On pokušava da je izgladni i da se izvuče iz svega. Želi da je ostaviti i bez bez dolara”, rekao je njen advokat za “Daily Mail”.

Kako prenosi britanski list “Daily Maila”, Dre tvrdi da,na osnovu potpisanog predbračnog ugovora koji su potpisali 1996., njegovi poslovi se ne tiču a ni njegove supruge.

“Nikol nije bila zaposlena tokom njihovog braka koji je trajao 24 god, već je bila kod kuće i brinula se o djeci. Tokom braka njihova imovina je uvećena za skoro milijardu dolara, a on ne želi da onda dobije svoj dio”, tvrdi njen advokat.

Dre je od suda u Los Anđelesu zatražio zaštitu koja bi ograničila količinu a i dokumenata u koje Nikol ima pravo uvida dok ona ne potpiše ugovor o povjerljivosti kako njegove poslovne tajne ne bi procurile, što ona odbija da potpiše.

Nikol i Dre vijenčali su se 1996. Zajedno imaju dvoje odrasle djeca, sina Trusija i ćerku Truli, a Dre osim njih ima još petero djece i sa drugim ženama...

izvor  “Daily Mail”

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: MILE uposlen u vladi RS- a, vraća se kući popodne i sa zakašnjenjem, na vratima čeka ga žena STANA i pita… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!!! PALE: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 29, 04. 2024…17: 42……

1 minuta ago

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

29 minuta ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

50 minuta ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

1 sat ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

2 sata ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

2 sata ago

This website uses cookies.