IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PULA: MUČNI DETALJI, zaklao bivšu ženu pa sebi prerezao vrat… (foto)

U porodičnoj kući nedaleko od Pule večeras oko 18 sati muškarac je usmrtio ženu, nakon čega je i sebi pokušao oduzeti život, izvijestila je policija…

PULA: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 29. XI 2020.. 11: 09… PULA: MUČNI DETALJI, zaklao bivšu ženu pa sebi prerezao vrat… (foto)

28.11.2020.,Pula – U Fazanskoj ulici u Galimani nedaleko od Pule u 18,00 sati pronadjena je mrtva zena i ozljedjeni muskarac. Muskarac je prevezen u OB Pula. Ocevid je u tijeku. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Neslužbeno se doznaje da je riječ o bivšim supružnicima a koji imaju oko 50 godina. Policija je dojavu dobila od njihove kćeri koja živi u istoj kući.

Također se neslužbeno doznaje kako je žena ubijena oštrim predmetom dok se muškarac pokušao ubiti nožem, prerezavši si grlo.

Žena je pronađena mrtva u kući, ubica je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u pulsku Opću bolnicu. Težina ozljede još uvijek nije poznata.

Čitaj još:   Pljevlja, GUBICI NA MREŽI: U cijevima se izgubi sedam od deset litara vode... (foto)

“Još uvijek se utvrđuju okolnosti koje su dovele sad do ovog događaja. Policijski djelatnici zajedno sa zamjenikom županijskog državnog i to odvokata provode uviđaj na mjestu događaja”, izvijestila je tokom od samog događaja i glasnogovornica policije Suzana Sokač.

izvor Index.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more