IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. decembar 2020. godine

Ovan traži mir, Bik i Djevica sarađuju, Blizanci nervozni, Rak usporen, Lav upoznaje Škorpiju, poslovni put pred Vagom, Strijelac traži ljubav, Jarac vrijedan, Vodolija u usponu, a Ribe skeptične. Ovo je dnevni horoskop za 02.12.2020. godine.

OVAN

Jako ste sugestivni prilikom poslovnih pregovora i uspjevate drugu stranu da sponzoriše neke vaše projekta. Imate simpatiju koju pokušavate da osvojite. Druga strana je neopuštena i ne odgovara na vaše udvaranje. Zdravlje je dobro.

BIK

Uporno se borite za samostalnost u radu. Ne dozvoljavate nikome na poslu da se meša u vaše poslovne odluke. Zadovoljni ste vezom. Provodite opušteno vreme sa partnerom. Mogući su problemi sa pritiskom.

BLIZANCI

Totalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Radite više stvari istovremeno i to prilično uspješno. Posvećujete se partneru. Njegova reakcija je neočekivano mlaka pa ste razočarani. Urogenitalni trakt je osjetljiv.

RAK

Započinjete novu poslovnu saradnju. Vjerujete da će biti zadovoljavajuća i dugotrajna. Imate simpatiju, ali nemate inicijativu. Situacija je slična kod simpatije. Primjećujete da se lako umarate. Potreban vam je odmor.

LAV

Vaša potraga za poslom je urodila plodom. Stiže nova poslovna ponuda koja vam u svemu odgovara. Zainteresovani ste za simpatiju i trudite se da je osvojite. Svjesni ste da ste pobudili emocije kod druge strane. Osjećate se dobro.

DJEVICA

Nezadovoljni ste saradnjom sa strancima, jer ih zanimaju prvenstveno lični, a ne zajednički ciljevi. Pokušavate da osvojite simpatiju. Zbog lošeg prethodnog iskustva ona se ne otvara lako. Disajni organi su osjetljivi.

Čitaj još:   VOJNI ANALITIČAR NEMA DILEMU: "Vulin vježbom na Drini najavljuje PRIPREME ZA RAT..." (foto, video)

VAGA

Posao se odvija normalno, bez ikakvih teškoća. Upravo zbog toga imate očekivanja koja su veća od realnih. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera i želite da on promjeni ponašanje, ali on nema tu namjeru. Moguće su alergije.

ŠKORPIJA

Dobijate konkretne radne zadatke. Motivacija vam nije jača strana, ali radite ono što morate. Zadovoljni ste emotivnom sferom i slobodno vrijeme posvećujete partneru. Pripazite na bešiku jer je moguća urinarna infekcija.

STRIJELAC

Završavate poslovnu saradnju i jednu poslovnu fazu. Zainteresovani ste za poslovne promjene i novine. Brak je u krizi, ali vi pokušavate da popravite odnos sa voljenom osobom. Vjerujete da još uvjek ima nade za brak. Bubrezi su osjetljivi.

JARAC

Prilično ste ambiciozni i vrijedni. Sa kolegama detaljno razrađujete poslovne planove. Kada je ljubav u pitanju prilično ste nesigurni. To se manifestuje pokazivanjem ljubomore koja je totalno nepotrebna. Moguća je reuma.

VODOLIJA

Poslovne odluke donosite na osnovu intuicije. Pokazujete se da ste uradili pravu stvar. Upoznajete osobu koja ostavlja odličan prvi utisak. Izgleda vam prilično snažno i stabilno. Zdravstvena situacija je stabilna.

RIBE

Zadovoljni ste prilivom finansija. Odnos sa kolegama nije najbolji. Među njima ima onih koji vam nisu u potpunosti naklonjeni. Dobijate stidljivu ljubavnu ponudu. Iznenađeni ste jer tu osobu smatrate prijateljem. Izbjegavajte alkohol.

Čitaj još:   ZAGREB MALO BIZARNO Tompson otkrio zašto je bio u busu na slavlju viceprvaka SP...

http://ibalkan.net

VIC DANA: Đetići u BUDVI na jutarnjem piću… (foto)

Vaso, čoče, evo VELIČASNOG, sklanjaj taj konjak da ga ne Read more