IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. decembar 2020. godine

Ovan nervozan, Bik očekuje novine, Blizance čeka važan razgovor, Rak frustriran, Lav raspoložen, Djevica umorna, Vaga uživa u ljubavi, Škorpiji treba mir, Strijelac zadovoljan, Jarac napet, Vodolija sklona opraštanju, a Ribama je dosadno. Ovo je dnevni horoskop za 03. decembar 2020. godine.

OVAN

Nadređena osoba je zadovoljna vašim zalaganjem. Dodeljuje vam važnu ulogu u novom poslovnom projektu vezanom za strance. Otuđili ste se od bračnog partera. Sumnjate da odnos može da se održi. Zdravlje je stabilno.

BIK

Javnost je zainteresovana vašim poslovnim uspjehom. Prijaju vam komplimetni i interesovanje za vaš rad. Zabrinuti ste zbog braka. Želite da ga održite, ali ste svjesni da je druga strana hladna. Disajni organi su osjetljivi.

BLIZANCI

Brine vas loša finansijska situacija. Prednost dajete obavezama koje donose novac, ali uprkos tome nema značajnog poboljšanja. Smeta vam partnerova hladnoća. Plašite se da vas ne ostavi. Mogući su problemi sa kostima.

RAK

Očekuje vas veći poslovni uspjeh. Poslovni razgovori sa inostranim saradnicima konačno dovode do potpisivanja sporazuma o zajedničkom projektu. Vaša osjećanja prema partneru nestaju. Zdravlje je stabilno.

LAV

Ponosni ste na sebe jer ste isključivo sami odgovorni za poslovni uspjeh. Trenutke oklijevanja ste uspjeli da prevaziđete. Očekuje vas novo poznanstvo sa raspoloženom i razdraganom osobom. Osjećate se dobro.

Čitaj još:   HOROR, NIŠTA NOVO Srbi blokirali put za Brnjak, američki KFOR čuva Gazivode...

DJEVICA

Posao se normalno odvija. Brinu vas finansije i iznenadni trošak koji dočekujete nespremni. Odličan je dan za novo poznasntvo sa neosporno duhovitom i pametnom osobom. Moguća je urinarna infekcija

VAGA

Posao se obavlja na uobičajeni način bez ikakvih problema. Očekuje vas finansijski dobitak. U odnosu sa partnerom vas očekuju problemi. Jako ste nesigurni iz čega proističe određeno ponašanje koje smeta partneru. Moguća je alergija.

ŠKORPIJA

Suočavate se sa problemima na poslu. Nadređena osoba traži izvještaj i vi otvoreno ukazuje na situaciju. Vaše emocije su stabilne i intenzivne. Posvećujete svoje slobodne vrijeme voljenoj osobi i uživate. Moguća je glavobolja.

STRIJELAC

Upoznajete kolegu iz branše. Imate utisak da bi mogli da ostvarite zadovoljavajuću saradnju. Očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Dopada vam se energija i optimizam druge strane. Disajni organi su osjetljivi.

JARAC

Preliminarni sastanak sa strancima odlično prolazi. Druga strana ostavlja odličan utisak tako da ste uvjereni u uspjeh saradnje. Ljubiteljima drušvenih mreža predstoji zanimljivo poznanstvo. Pripazite na ishranu.

VODOLIJA

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Sa strancima imate odličnu saradnju, a čeka vas i priliv finansija. Očekuje vas novo poznanstvo. Imate utisak da se iza hladne fasade krije živa vatra. Stomak je jako osjetljiv.

Čitaj još:   Turska obilježava 19. maj, Dan omladine i sporta... (foto)

RIBE

Maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama. Ipak, rezultati koje očekujete nisu u skladu sa realnim ulaganjem. Očekuje vas novo poznanstvo na kraćem putu ili sa osobom koja nije iz vašeg mjesta. Mogući su problemi sa hormonima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more