IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HABIB SE VRAĆA UZ DVA USLOVA: Uz dozvolu majke i… (foto i video)

Habib Nurmagomedov nema namjeru da se vraća u oktagon iz sportskih motiva, ali postoji mogućnost da ovi motivi prevagnu…

ADEDI (DAGESTIN): Svijet, Sport, Ekonomija, vijesti, četvrtak,03.12..2020…13: 09… HABIB SE VRAĆA UZ DVA USLOVA: Uz dozvolu majke i… (foto i video)

Dagestanski borac je nedavno saopštio da neće više da se bori i da ga ne zanimaju Dastin Poarije i Konor Mekgregor. Ipak, Dejna Vajt i UFC i dalje ne odustaju, a poznato je da je Habib majci obećao da više neće da se bori a ni poslije smrti oca, koji ga je trenirao i pretvorio u rekordera sa učinkom 29-0.

Habib je u međuvremenu osnovao svoje takmičenje i promociju, da Habiba su pitali da li bi se sastao sa boljim iz Mekgregor– Poarije.

“Nema tu sportskog motiva. Obojicu sam ‘udavio’, obojica su a i bili šampioni, a predali su se. Ali zamislite da vam neko ponudi tih 100 miliona dolara, to bi već bio problem. Vratiću se u MMA samo ako dobijem dozvolu svoje majke”, rekao je Habib.

On za sada planira da se posveti drugim stvarima, želi da MMA pretvori u olimpijski sport, dodatno podigne svoju promociju, nada se da će olimpijsku licencu ovaj sport dobiti 2024, iako veruje da je realnija 2028.godine i u Los Anđelesu…

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Poslanica paliteljima... (foto)

Pratite naš regionalni portal iBalkan.net i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram…

Izvor iBalkan.net / agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more