IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vuksanović Stanković poručila mandataru: CRNA GORA NIKADA NEĆE BITI SRPSKA ZEMLJA! (video)

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković poručila je mandataru Zdravku Krivokapiću da građani nijesu glasali za njega kao za drugog srpskog kralja u drugoj srpskoj državi.

Poslanica SDP-a je naglasila da sastav nove vlade ne odražava volju naroda i da niko od mandatara nije očekivao da pomjera brda i planine ali jeste minimum ozbiljnosti i odgovornosti.

„Nijesu očekivali da učinite Crnu Goru dijelom „srpskog sveta“ več da se zajednički svi borimo protiv onih struktura koji su opljačkali ovu državu. Nijesu građani glasali za vas kao srpskog kralja u drugoj srpskoj državi jer nijeste vi srpski kralj niti je ovo srpska država. Ovo je Crna Gora i crnogorska zemlja i crnogorska država. Država za koju su ginuli naši preci od mnogo prije 1918. pa i nakon tog perioda i ovo nikada neće biti srpska zemlja i nikada neće biti srpska država ovo je Crna Gora i crnogorska država“, podvukla je Vuksanović Stanković.

Čitaj još:   ZASTUPNIK U SKUPŠTINI CRNE GORE URNISAO DRITANA: "Iza svake prepotencije krije se neka impotencija" (VIDEO)

Ona je mandataru kazala da ima pravo da kao Zdravko Krivokapić vjeruje u što hoće i da se osjeća intimno kako hoće, ali da ako bude izabran kao budući premijer „ne ljubi ruke popovima i da pred njima poklekuje jer to nikada nije bilo u biti Crnogoraca“.

„Štitite dostojanstvo jednog ponosnog naroda. Ovo je vlada sa programom „4S“ i to vam nećemo dozvoliti“, poručila je Vuksanović Stanković.

Cijelo izlaganje Draginje Vuksanović Stanković možete pogledati ovdje:

izvor: portalanalitika

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more