IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRIVOKAPIĆ ODGOVORAN ZA VELIKOSRPSKI NACIONALISTIČKI PIR NA ULICAMA

Mučno je bilo slušati kako se obilježava formiranje Vlade Crne Gore uz stihove pjesme ,,Veseli se srpski rode” i pokliče ,,Kosovo je Srbija” i “Ne damo Kosovo” – ističe se u saopštenju DPS Kolašin.

,,Čega se plašimo? Neće Crna Gora postati druga srpska država” reče novi premijer Zdravko Krivokapić na početku svog mandata. Ove riječi su grubo demantovane samo nekoliko minuta nakon što su izrečene, kada su u Kolašinu i drugim gradovima Crne Gore, pristalice njegove vlade otpočele “slavlje”, koje je mnogo više naličilo nacionalističkom piru, kazali su u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista DPS Kolašin.

U toj partiji navode da je bilo mučno gledati kako se formiranje Vlade Crne Gore, slavi trobojkama i zastavama susjedne države, a bez zastave države čija se vlada formira.

– Mučno je bilo slušati kako se obilježava formiranje Vlade Crne Gore uz stihove pjesme ,,Veseli se srpski rode” i pokliče ,,Kosovo je Srbija” i “Ne damo Kosovo”. A sve uz nepoštovanje epidemioloških mjera Vlade, na čijem je čelu sada novi predsjednik. Zato na prve rezultate ove izvršne vlasti građani neće čekati 100 ili 200 dana već će ih osjetiti za desetak, kada nam ponovo skoči broj zaraženih zbog neodgovornih pojedinaca koji krše mjere, kako je uostalom to do juče radio i sam Krivokapić – ističe se u saopštenju DPS Kolašin.

Čitaj još:   STIŽE VLADA NEVJERNIH TOMA: Biće klimavo... (foto)

izvor: portalanalitika

ZDRAVKO Krivokapić, uputio poziv za PETAK i sastanak MILU Đukanoviću i ALEKSI Bečiću… (foto)

Predsjedniku države Milu Đukanoviću i predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću stigao je poziv na sastanak Read more

ŠEKI RADONČIĆ: KRIVOKAPIĆ ZA ”ORDEN SPREMAN”

Za zaboravne ili neupućene: osnivači Republike Srpske, osuđeni ratni zločinci Read more

KRIVOKAPIĆ UKIDA ZABRANE ULASKA U CRNU GORU JAVNIM LIČNOSTIMA IZ SRBIJE…

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je za Tanjug da Read more