IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Draško živi u DVORCU, hoda po suhom ZLATU, prebogat je- odakle mu novac!!! (foto)

Gradonačelnik Banjaluke živi u vili koja je jedan od najfotografisanijih objekata u ovom gradu.

Izbor Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke sredinom novembra izazvao je more komentara,  a i nekoliko nedelja nakon što je postao prvi čovjek ovog grada priče o njemu ne prestaju.

U centru pažnje već neko vrijeme jeste kuća u kojoj Stanivuković živi, a koja u njamanju ruku izgleda kao dvorac. Radi se o vili koja je jedan je od najfotografisanijih objekata u Banjaluci, u kojoj  su mnoge poznate ličnosti snimale spotove.

Kuća, u kojoj stanuje i mladi gradonačelnik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom.

Stanivuković je ranije govorio da je vila njegove porodice bila otvorena za sve koji su željeli da snime video ili fotografije za njih bitnog događaja. Tako je, pričao je, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dvije vjeridbe i snimljena tri spota.

Čitaj još:   TLO SE NE SMIRUJE: Novi zemljotres kod Stoca... (foto, video)

Ono što se može pronaći na internetu je da Stanivukovići “hodaju po čistom zlatu”. Prema pisanju izvođača radova, u kuću su ugrađeni mozaici od čistog 24-karatnog …

U objavi na Fejsbuku koja datira još iz septembra 2017, okačene su fotografije milionski vredne vile na Petrićevcu sa sledećim opisom: “Ponosni smo što naša firma stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u Banjaluci. Izbor materijala: elegantne granitne ploče 80×80 i zlatni 24 K mozaik“.

U ovoj objavi, između ostalog, dat je i detaljan prikaz unutrašnjosti Stanivukovićeve vile, koja je u vrijeme postavljanja ovog posta, bila u završnoj fazi opremanja.

Izvor: Objektiv.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more