Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 9. decembar 2020. godine

Ovan kreativan, Bik ne zna šta hoće, Blizanci neraspoloženi, Rak u potrazi za srećom, Lavu dobar dan za posao, Djevica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strijelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je dnevni horoskop za 09.12.2020. godine.

OVAN

Imate utisak da znate šta želite da postignete, ali je problem što neke ideje nisu ostvarive. Niste u potpunosti otvoreni prema partneru jer smatrate da bi vam uputio rječi kritike koje ne želite da čujete. Disajni organi su osjetljivi.

BIK

Zbog potrebe posla održavate kontakt sa medijima. Utisak koji ostavljate je odličan: prilično ste realni, pouzdani i posvećeni dužnostima. Slobodno vreme posvećujete partneru i maksimalno uživate. Osećate se odlično.

BLIZANCI

Fokusirani ste na obaveze i maksimalno odgovorni. Nadređena osoba je zadovoljna vašim rezultatima rada. Emocije su vas prilično obuzele. Osjećate ljubomoru što vam se izuzetno rijetko dešava. Zdravlje je stabilno.

RAK

Komunikacija sa saradnicima je uspješna. Bez problema donosite odluku vezanu za tekući poslovni projekat. Partnera doživljavate kao oslonac. Ne smijete ni da pomislite kako bi funkcionisali bez njega. Osjećate se dobro.

LAV

Zahvaljujući dobro organizovanoj poslovnoj mrezi saradnika dobijate informaciju koja odlučujuće utječe na vaše sljedeće poslovne poteze. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana budu vaše interesovanje. Zdravlje je stabilno.

DJEVICA

Posao se generalno odbija po planu. Neke iznenadne teškoće uspjevate da prevaziđete uz malo truda u hodu. Uživate u odnosu sa partnerom. Imate utisak da je pretjerano društven, ali tu osobinu prihvatate. Osjećate se dobro.

VAGA

Niste pretjerano skoncentrisani na obaveze. Iz tog razloga moguće je nerazumjevanje sa saradnicima. Ne uspjevate da prestanete da mislite na bivšeg partnera. Iz pogrešnih razloga ga ne zovete. Moguća je nesanica.

ŠKORPIJA

Završavate uspješno poslovni projekat. Imate utisa da vas je dosta namučio i da ste previše truda uložili u njega. Radujete se novim projektima. Fokusirani ste na partnera i uživate u njegovom društvu. Osjećate se odlično.

STRIJELAC

Očekuje vas priliv finansija koji popravlja raspoloženje. Zadovoljni ste poslovnom situacijom i zbog toga želite da proširite posao. Očekuje vas novo poznanstvo sa duhovitom i vedrom osobom. Osjećate se sjajno.

JARAC

Generalno ste zadovoljni situacijom na poslu. Pravite nove planove vezane za dalju ekspanziju posla, ali ih držite u tajnosti. Emocije su vam proradile i u potpunosti se posvećujete partneru. Mogući su problemi sa hormonima.

VODOLIJA

Komunikacija je vaše glavno oružje. Zahvaljujući dobroj priči i šarmu završavate određene poslove. Održavate komunikaciju sa osobom za koju još uvjek niste sigurni da li je prava osoba za vezu. Skloni ste prejedanju.

RIBE

Komunikacija sa kolegama je konstruktivna. Razdrađujete planove vezane za poboljšanje finansija i posla. Emotivno ste ispunjeni. Želite da se odnos sa partnerom nikad ne promjeni. Provjerite rad štitne žlezde.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: Đuro upitao svoju voljenu Natu, čoče kakav sam u krevetu, onda– ide pravi urnebes… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!!! BUDVA: Regija, Zanimljivosti, nedelja, 19, 05. 2024… 01:…

6 sati ago

DPS Nikšić: MARKO Šubara Kovačević, ni sebe ne može da ubijedi, u to da lokalna vlast u Nikšiću radi, kamoli građane… (foto, video)

.Da ne prepoznasmo lik, po odgovorima ne bismo znali da je to Marko Kovačević, predsjednik…

8 sati ago

ANDRIJA Nikolić: Rezolucija Aleksandra VUČIĆA za zaustavljanje Crne Gore na evropskom putu… (foto)

Vjerujemo da je ovaj scenario i osmišljen da bi se izvjesno onemogućio evropski konsenzus oko…

8 sati ago

Dnevni horoskop za 20. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovnu se…

9 sati ago

ALEKSANDRA Vuković- Kuč: MILOJKO Spajić pokleknuo pred ucjenama DF- a… (foto)

Cjelodnevno samohvalisanje PES-a irelevantnim amandmanima na Rezoluciju UN- a o genocidu u Srebrenici, za koje…

9 sati ago

UŽAS u HRVATSKOJ: Muškarac ubio punicu, nožem u vrat ranio suprugu, pa pred očima policije presudio sebi! (foto)

Prema neslužbenim informacijama muškarac u dobi od 50-ak godina usmrtio je punicu, teško povrijedio svoju…

9 sati ago

This website uses cookies.