IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. decembar 2020. godine

Ovan hladan, Bik opasan, Blizanci ljubomorni, Rak puno radi, Lav racionalan, burno veče za Djevicu, Vaga u poslu, Škorpiju privlači novac, Strijelac kasni, Jarac u poslu, Vodolija flertuje, a Ribe entuzijastične. Ovo je dnevni horoskop za 12. decembar 2020. godine.

OVAN

Koncentracija vam nije jača strana. U gužvi ste i možete poslati neku pogrešnu informaciju ili dokumentaciju saradnicima. Ljubav vam nije prioritet. Bračnoj partnerki nedostaje vaša pažnja. Pričuvajte disajne organe.

BIK

Držite na poslu sve pod kontrolom. Imate jasno zacrtane ciljeve i sigurnim koracima idete ka njima. Odnos sa partnerom je prilično neiskren. Zavaravate sebe da je tako bolje jer izbjegavate time svađe. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Posežete za privatnim vezama u cilju poboljšanja poslovne situacije, ali nema očekivanih rezultata. Zaljubljeni ste i gledate da što više vremena provedete sa partnerom. Neophodna vam je fizička kondicija.

RAK

Imate ozbiljan i odgovoran odnos prema obavezama, ali u isto vrijeme uživate u njima. Očekuju vas tajne finansijske transakcije. Zaljubljeni ste i vaše emocije su stabilne i intenzivne. Osjećate se dobro.

LAV

Konkurencija je zainteresovana za poslovnu saradnju sa vama. Dvoumite se oko ponude. U suštini nemate razloga da promenite firmu. Očekuje vas novo poznanstvo. Procjena druge osobe vam neće biti najbolja. Osjećate se dobro.

DJEVICA

Očekuju vas problemi na poslu koji izazivaju zastoj. Radite sve što je u vašoj moći da ih prevaziđete, ali bez uspeha. Uzdržavate se od pokazivanja emocija partneru. On razumije vašu stidljivost. Moguć je bol u kičmi.

Čitaj još:   VIC DANA: Monotonija i preljuba... (foto)

VAGA

Posao je stabilan i vi uživate u obavezama. Pravite poslovne planove koji nisu realni. Imate utisak da sve što poželite možete da postignete. Stalo vam je do bračnog partnera iako imate utisak da je hladan prema vama. Mogući su problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Odlično vodite poslovnu saradnju sa inostranim saradnicima. Nadređena osoba je puna reči hvale zbog toga. Odnos u braku je stabilan i ispunjavajući. Partneru je dovoljan pogled da zna u kakvom ste raspoloženju. Zdravlje je stabilno.

STRIJELAC

Posao se odlično razvija i vi ste zadovoljni. Imate utisak da je došlo vrijeme za krupne promjene. Razmišljate da postanete poslovno samostalni. Ne otkrivate svoje planove bračnom partneru. Zdravlje je solidno.

JARAC

Započinjete privatni biznis svjesni da još mnogo toga treba da naučite. Otvoreni ste za nova znanja i nove stvari. Bračna partnerka je željna vašeg dodira i zavodi vas suptilno. Skloni ste infekcijama i alergijama.

VODOLIJA

Uspješno rješavate pravna pitanja. Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Umorni ste i potrebna vam je samoća. Partner vas voli i na pravi način razumije vašu potrebuza osamom. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   SARAJEVO Odluka Vijeća ministar: Evo ko može ući u BiH a ko ne može... (foto)

RIBE

Puni ste pozitivne energije. Imate utisak da ste nepobjedivi. Sa puno entuzijazna i u brzini odrađujete poslovne obaveze. Razmišljate o braku. Nadate se da je partner spreman za taj korak. Pričuvajte disajne organe. Moguće su infekcije.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more