IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. decembar 2020. godine

Ovnu slijedi zanimljiv susret, Biku svađa sa kolegama, Blizancima nova ljubav na pomolu, Rak znatiželjan, Lav entuzijastičan, Djevica u gužvi, Vaga iscrpljena, Škorpija usamljena, Strijelac nervozan, Jarac previše radi, Vodolija nervozna, a Ribe nezadovoljne u ljubavi. Ovo je horoskop za 16. decembar 2020. godine.

OVAN

Imate utisak da su poslovni planovi ograničeni i da ima mjesta da se ubace još neki projekti. Sa puno optimizma dopunjujete postojeće poslovne planove. Fokusirani ste na posao, što partneru jako smeta. Zdravlje je odlično.

BIK

Prilično ste uspešni prilikom rešavanja pravnih pitanja. Imate takav nastup na sudu da on vodi u smeru dobijanja parnice. Emocije su vam žestoko proradile i imate potrebu da budete stalno sa voljenom osobom. Vaš imunitet je jak.

BLIZANCI

Tekući posao vam je dosadio. Rutina vas ubija. Potrebna vam je promjena, nove obaveze i izazovi. Više ste fokusirani na svoj socijalni nego emotivni život što drugoj polovini prilično smeta. Unosite promjene u način ishrane.

RAK

Posao stagnira i to vas tjera na dramatične promjene: mijenjate poslovu strategiju i nadate se dobrim rezultatima. Pred vama je novo poznanstvo. Šesto čulo vam govori da će doći do zbližavanja sa novom poznanicom. Stomak je osjetljiv.

LAV

Jako ste komunikativni i šarmantni. Na taj način uspjevate da ubrzate rješavanje neke dokumentacije koja se inače dugo čeka. Predstoji vam zanimljivo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan prvi utisak. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. april 2020. godine

DJEVICA

Posao stagnira. Skoncentrisani ste na probleme koji su do toga doveli. Potrebno je vrijeme da se oni riješe, ali ste prilično uporni. U mislima vam je bivši partner. Još uvjek ste emotivno vezani za njega. Očekuju vas problemi sa pritiskom.

VAGA

Poslovna saradnja sa inostranim saradnicima ne teče glatko. Niti imate sličan pogled na proces rada niti slične ciljeve. Partner vas smara pa se družite sa ljudima koji su mnogo bolje raspoloženi. Mogući su problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Energični ste i znate dobro šta želite da postignete. U potpunosti ste upoznati sa procesom rada tako da brzo donosite poslovne odluke. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa po pitanju promene statusa. Zdravlje je stabilno.

STRIJELAC

Maksimalno ste posvećeni obavezama i uživate u njima. Posao se odvija regularno, bez ikakvih teškoća ili nerviranja. Preko posla upoznajete osobu koja ostavlja odličan prvi utisak, kao i vi na nju. Osjećate se jako dobro.

JARAC

Ulazite u novu poslovnu fazu. Započinjete privatni biznis. Nemate još uvjek jasan poslovni koncept samo volju da radite i da uspjete. Upoznajete osobu koja ima veze sa inostranstvom. Smatrate da daljina nije problem. Stomak je osjetljiv.

VODOLIJA

Jako ste kreativni. Osmišljavate nove poslovne planove za iduću godinu. Imate potrebu da uradite nešto novo što još nije viđeno. Nezadovoljni ste brakom, jer imate utisak da su sve porodične obaveze na vašim leđima. Moguće su povrede.

Čitaj još:   OVO JE STRAŠNO, NA OVO SE ČEKALO: Policijski inspektor objavio nove šokantne informacije o ubistvu Davida Dragičevića...

RIBE

Poslovna saradnja sa inostranim partnerima se odlično odvija. Finansijski dobitak upotpunjuje dobro raspoloženje. Očekuje vas susret sa bivšom ljubavi. Totalno ste nezainteresovani za obnovu veze. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more