IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LJEKAR DAO OBJAŠNJENJE: Zašto je dobro spavati u čarapama… (foto i video)

DOBRO POZNATI Doktor koji svakodnevno dijeli savjete vezane za zdravlje na svom TikTok profilu, otkrio je nedavno jednu stvar koja je eto sad mnoge iznenadila– evo za vaše zdravlje je bolje spavati u čarapama…

ISTANBUL: Regija, Recepti, Zanimljivosti, vijesti, subota,19.12.20 20… 21: 11… LJEKAR DAO OBJAŠNJENJE: Zašto je dobro spavati u čarapama… (foto i video)

Čarape poboljšavaju cirkulaciju u stopalima i krvni sudovi se šire

Doktor Karan Raj koji svakodnevno dijeli savjete vezane za zdravlje i to na svom TikTok profilu, otkrio je čitaocima nedavno jednu stvar koja je mnoge iznenadila– za vaše zdravlje je bolje spavati u čarapama.

Doktor Karan Raj mnogima to nije prijatno, ali kako tvrdi ljekar, a i čarape same poboljšavaju cirkulaciju u stopalima i krvni sudovi se šire.

Kada su rašireni, mogu se rešiti toplote ranije nego inače i smanjiti onda a i kada tako temperaturu tijela na onu koja je idealna za miran i kvalitetan ali i sam san .

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 20. mart 2023. godine

Osim ovog ljekara, kojim se ove večeri bavimo ali i nacionalna udruga ta za spavanje iz Amerike potvrdila prednosti koje donosi spavanje u čarapama, a podijelili su i nekoliko savjeta za one koji ipak vole biti bosi.

Kako prenosi LADbible, stopala možete zamotati u dodatni prekrivač ili staviti bocu s vrućom vodom na dno kreveta.

izvor LADbible

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more