IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTA SE DEŠAVA U PAZARU: Suspendovani inspektori policije Emir H. i Edib G… (foto i video)

Navodno par dana ranije upozorili su na muškarca, koji je a na javnom mjestu prijetio pištoljem N. B., a koji je prekjuče upucan, ali ga je, tužilac, nakon saslušanja, pustio na slobodu.

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, subota,19.12.20 20… 19: 11… ŠTA SE DEŠAVA U PAZARU: Suspendovani inspektori policije Emir H. i Edib G… (foto i video)

Inspektori novopazarske policije Emir H. i Edib G. koji su, nakon poslednjeg oružanog obračuna u Novom Pazaru suspendovani a sa posla”zbog povrede radnih dužnosti”, prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, upozoravali su svoje nadređene da može doći do pucnjave.

Oni su navodno nekoliko dana ranije upozorili na muškarca, koji je takođe na javnom mestu pretio pištoljem N. B., a koji je prekjuče upucan, ali ga je, prema navodima našeg izvora, tužilac, nakon saslušanja, pustio na slobodu.

Sagovornik našeg portala iz novopazarske policije tvrdi da su oba oružana obračuna, koja su u samo tri dana potresla Novi Pazar, mogla biti sprečena, da je osumnjičeni Novopazarac ostao u pritvoru dva dana ranije.

“Taj muškarac je u srijedu 16. decembra uletio u put kafić, bjesan što je neko parkirao automobil pred njegovom kućom. Ušao u lokal ali je bez realnog povoda krenuo da maše pištoljem pred prepunim lokalnom, a gdje je bilo i djece i žena. Vrijeđao je prisutne, vikao da sve ih polupa, a potom škljocnuo pištoljem, kada je nastala opšta pometnja u lokalu”, objašnjava naš izvor.

Potom je, kaže, neko pozvao policiju.

Čitaj još:   NEBESKI NAROD VLAST OSVOJIO DA NE PREŽIVI CRNA GORA

“Taj muškarac je poznat kao izvršilac više krivičnih djela, policajci su insistirali da se on zadrži jer može doći eskalacije sukoba. Muškarac koji je mahao pištoljem je sam došao u policiju da da izjavu. Međutim, tužilac je odbio da traži od suda da mu se odredi pritvor, jer je to i po njegovom mišljenju nije bilo elemenata krivičnog dijela. Da je odredio zadržavanje, u Novom Pazaru ne bi se dogodila ni prva, a ni druga pucnjava”, objašnjava izvor iz novopazarske policije.

Kako dalje navodi, suspendovani inspektori desetak minuta pre druge pucnjave sedeli su u kafiću sa Nihadom B.

“Napadač je sačekao da njih dvojica izađu, a nekoliko minuta kasnije krenuo je da izlazi i Nihad B. Pucač je izašao i krenuo da puca prvo na Nihada kada su dva inspektora potrčala nazad. Trčeći su i obavestili kolege da sve raspoložive snage pošalju na lokaciju gde se dogodila pucnjava. Stigli su, žrtvu su ubacili u interventno vozilo koje a već su međuvremenu stiglo, i krenuli su da obezbjeđuju mjesto zločina. Na lice mjesta ubrzo je stigao i zamjenik Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru Edis Arifović”, kaže izvor iz policije.

Kako dalje objašnjava, zamjenik tužioca je krenuo prvo i da vrijeđa dva inspektora, i praktično ih je otjerao sa lica mjesta.

“Vikao je mrš odavde, vi sjedite sa kriminalcima”, kaže izvor i dodaje da su se inspektori na naređenje načelnika PU Novi Pazar sklonili sa lica mjesta.

Navodno, u prijavi koju su podnijeli protiv dvojice inspektora stoji da su oni udaljeni sa posla zbog toga što su sjedeli sa licem iz kriminogene sredine, a i zbog toga što su ušli u verbalni, i, kako stoji, za malo čak do fizički sukob sa tužiocem.

Čitaj još:   UHAPŠEN NAORUŽANI CRNOGORAC U BEOGRADU...

Istovremeno, pitanje zbog čega niko nije reagovao na njihova upozorenja pa da može doći do oružanog obračuna, ostalo je bez odgovora…

Izvor nova s

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more