IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. decembar 2020. godine

Ovan zahtjevan, Bik suzdržan, Blizancima problemi u ljubavi, Raku nesuglasice sa parterom, Lavu fali podrška, Djevica nesigurna, Vagi fali nova ljubav, Škorpija sklona prevari, Strijelcu slijedi zanimljiv dan, Jarac u neobičan susret, Vodolija napeta, a Ribe zadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 30.12.2020. godine.

OVAN

Imate poslovnu dilemu i niste sigurni za koju odluku da se odlučite odnosno koja će vam doneti veće beneficije. Bračni partner je zadovoljan odnosom. Prija mu što konačno provodite više vremena zajedno. Sinusi su osjetljivi.

BIK

Uspješni ste u poslovima koji su kreativnog tipa odnosno vezani za umjetnost i humanitarni rad. Prezadovoljni ste vezom. Oduševljava vas dobra komunikacija i razumjevanje partnera. Moguća je alergija.

BLIZANCI

Nervozni ste zbog loše situacije na poslu. Problema ima dosta, a vi ne uspjevate sve da riješite. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. U potpunosti ste otvoreni prema njemu. Urogenitalni trakt je osjetljiv.

RAK

Smeta vam monotonija na poslu. Mijenjate sve što možete da bi se bolje osjećali. Nezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Jasno vam je da je vama mnogo više stalo do porodice nego njemu. Cirkulacija je slaba.

LAV

Prilično ste zabrinuti zbog situacije na poslu. Poslovnih obaveza je sve manje. Plašite se da ne dođe do kolapsa. Bračni partner vam pruža razumjevanje i podršku što vam je sada neophodno. Mogući su problemi sa pritiskom.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 2. oktobar 2019. godine

DJEVICA

Ispostavlja se da su vaše brige bile neosnovane. Saradnja sa strancima se odvija na zadovoljavajući način. Uživate u vremenu provedenom sa bračnim partnerom. Uvjek vam je zanimljivo da čujete njegov stav. Pritisak varira.

VAGA

Oduševljeni ste saradnjom sa strancima. Oni podržavaju vaše ideje što vam puno znači. Odnos sa partnerom je stabilan. Maksimalno uživate u njegovoj pažnji. Mogući su problemi sa genitalijama.

ŠKORPIJA

Prilično ste zabrinuti zbog loše poslovne situacije. Problema ima puno, a vi ne uspjevate da se izborite sa njima. Odnos sa simpatijom se konačno pokreće. Druga strana predlaže vezu. Čuvajte se hladnoće. Bubrezi su osjetljivi.

STRIJELAC

Razmišljate o sledećem poslovnom potezu. Imate neke ideje, ali ih još uvjek niste detalno razradili. Uživate u vremenu provedenom sa partnerom. Ljubav i strast su dio vaše veze. Mogući su problemi sa grlom.

JARAC

Komunikacija vam nije jača strana. Najbolje da izbjegavate kontakte sa predstavnicima medija. U potpunosti ste posvećni partneru. Dopada vam se strast koju druga strana budi u vama. Stomak je osjetljiv.

VODOLIJA

Komunikacija sa saradnicima nije najbolja. Imate utisak da nisu otvoreni prema vama. Sa bračnim partnerom dolazi do problema u odnosu. Jako je osjetljiv, a vi ga slučano rečima ranjavate. Pripazite na ishranu.

RIBE

Kolege se ne slažu sa vašim poslovnim idejama. Umjesto da njihovu kritiku objektivno razmotrite, njihove komentare doživljavate lično. Imate simpatiju, ali ne uspjevate da ostvarite kontakt. Grlo je osjetljivo.

Čitaj još:   STRADAO, Muzičar Rijad Šišić, montirao instrumente: Nesreća u kafe baru „ Art“ u Hadžićima...

http://ibalkan.net

Džoni Štulić traži milione eura: “Moji prihodi slivali su se u vaše kofere…” (foto i video)

Branimir Džoni Štulić, nekadašnji frontmen benda Azra, već četiri decenije Read more

Dnevni horoskop za 5. mart 2021. godine

Uspjeh za Ovna, Bik traži sigurnost, Blizanci u akciji, Rak Read more