IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: U svoje i u ime građana Crne Gore uputio telegram saučešća… (foto)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u svoje ime, i u ime građana Crne Gore, uputio je telegram saučešća predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanovića…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, utorak, 29.12.2020…15. 44… MILO Đukanović: U svoje i u ime građana Crne Gore uputio telegram saučešća … (foto)

Predsjednik Đukanović uputio telegram saučešća predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanovića povodom snažnog zemljotresa koji je danas pogodio Petrinju…

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u svoje ime, i u ime građana Crne Gore, uputio je telegram saučešća predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanovića povodom snažnog zemljotresa koji je danas pogodio Petrinju, u kojem ima stradalih i povrijeđenih. 

„Crna Gora s tugom gleda na zastrašujuće prizore koji dolaze iz nama susjedne Hrvatske. U ovim izuzetno teškim trenucima, stojima čvrsto uz naše hrvatske prijatelje i saveznike, uz sve građane Hrvatske, spremni da u mjeri mogućeg pružimo pomoć i podršku.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Crna Gora srlja putevima velikosrpskog nacionalizma, DANIJEL Živković dobar izbor koji će rehabilitovati povjerenje u našu partiju... (foto, video)

Molim Vas da najiskrenija saosjećanja prenesete porodicama stradalih, i najbolje želje za brz oporavak povrijeđenih.“ 

Izvor agencije