IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA:”DIK nije verifikovao jedan mandat, nema većine za odlučivanje o…” (foto)

Lider i poslanik DPS-a Duško Marković saopštio je okupljenim građanima ispred Skupštine da Državna izborna komisija nije prihvatila verifikaciju novog mandata, te da večeras ne postoji većina za izglasavanje Zakona…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, udorak, 29.12.2020…00: 31… PODGORICA: “DIK nije verifikovao jedan mandat, nema većine za odlučivanje o…” (foto)

PRIJE JEDNOG SATA Lider i poslanik DPS-a Duško Marković saopštio nam je pred okupljenim građanima ispred Skupštine da Državna izborna komisija nije prihvatila verifikaciju novog mandata, te da večeras ne postoji većina za izglasavanje Zakona.

Duško Marković se okupljenima zahvalio na, kako je kazao, patriotizmu, strpljenju i ljubavi prema Crnoj Gori i pozvao ih da se raziđu, što su oni i učinili.

“Hvala na strpljenu patriotizmu i ljubavi za Crnu Goru. Mi smo poslanici i bićemo ovdje dok se ne ugase svijetla. Dik nije prihvatila verifikaciju novog mandata pa nemaju većinu. Molim vas da sada pođete kući. Brzo će i stupiti na snagu zabrana zbog epidemioloskih mjera,” istakao je Marković.Foto: Portal RTCGFoto: Portal RTCG

Kako javlja reporter Portala RTCG okupljeni građani su poslušali bivšeg premijera i počeli da se razilaze, ali su poručili da će ponovo doći ispred Parlamenta kada to bude potrebno.

Čitaj još:   PODGORICA Crnu Goru napustilo više od stotinu ljekara...

Izvor rtcg.me

PODGORICA- Evo ko čuva crnogorske zvaničnike: Krivokapića devet, Bečića 11 policajaca im diše za vratom … (foto)

KOLIKO trenutno čuva policijskih službenika potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića- kazali Read more

PODGORICA: Samo nam je još ANA Brnabić falila… (kolumna)

Valjda ide uz one srpske trobojke i nešto novca, čak Read more