IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAGREB: Čuju se krici, ima ozlijeđenih, POGINULO DIJETE…( video)

SNAŽAN potres pogodio je Hrvatsku, epicentar potresa magnitude 6.2 je bio kod Petrinje, ali jako se osjetio u cijeloj Hrvatskoj.

Na snimkama N1 Televizije čiji se reporteri javljaju uživo čuju se krici i plač. Reporterka je javila da se čini da je stradalo jedno dijete.

Stanovnici širom Hrvatske javljaju da su osjetili zemljotres, a čak i građani Beograda i Sarajeva javljaju da su se tamo tresle zgrade, piše Jutarnji.hr.

U 12.20 sati centralna Hrvatska ponovno se zatresla! Zagreb je “drmalo” dobrih dvadesetak sekundi, a epicentar je ponovno na Baniji.

EMSC je objavio da je epicentar bio kod Petrinje, a magnituda je bila čak 6,2, javlja Seizmološka služba Republike Hrvatske.

Vatrogasne sirene odjekuju i u Zagrebu, stanovnici metropole javljaju da se sve treslo, stižu dojave i o velikoj šteti, a nestalo je i struje.

Čitaj još:   HOROR U HRVATSKOJ: Oborio Njemicu s bicikla, odvukao je u šumu, vezao za stablo i silovao! (foto)

– U trenutku potresa, bili smo na početku Petrinjske, posljedice nisu takve kao kod prvog potresa, barem koliko se može vidjeti s ulice – kaže reporter “Jutarnjeg lista” iz Zagreba. Otpadale su cigle s nekih skela, a u Zrinjevcu su se okupili građani.

Stanovnici širom Hrvatske javljaju da su osjetili zemljotres, a čak i građani Beograda i Sarajeva javljaju da su se tamo tresle zgrade.

U samom centru grada skoro sve kuće su urušene.

izvor: agencije

NAJMLAĐA ŽRTVA: Dječak od 11 godina, preminuo od posljedica Covid infekcije… (foto)

Jedanaestogodišnji dječak preminuo je u Klinici za infektivne bolesti Dr. Read more