IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN NAJAVIO I OTKRIO: Velika priča ide već u januaru… (foto)

Mislim da ćemo već u januaru jednu priču koja će mnogo zainteresovati javnost, ali u svakom slučaju SDT i VDT prvo će vidjeti kako će se odnositi prema nekim predmetima, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

PODGORICA:Crna Gora,vijesti,srijeda, 30.12.2020…19. 51… DRITAN NAJAVIO I OTKRIO: Velika priča ide već u januaru… (foto)

Mislim da će procesuiranja biti. Ne kažem da će biti hapšenja, ali da će biti otkrivanja korupcije i to značajne korupcije…

“U mnogim ministarstvima su već pronađene nepravilnosti. Imate eto dva hapšenja koja su se desila u proteklih sedam dana. Ja sam siguran da će se trend ljudi nastaviti većom dinamikom…

Šta drugo oni ljudima mogu da kažu osim da pokušaju da odigraju na nacionalne ili vjerske tenzije i da kažu da ova nova većina, da odranili svoj kriminal zapravo treba da uradi nešto protiv Crne Gor, rekao je Abazović za Novu M.

Potpredsjedenik Vlade zadužen za bezbjednosni sektor najavio je da će u narednom periodu biti procesuirane još neke osobe i to iz oblasti korupcije.

Čitaj još:   Ammar BORANČIĆ: Prepucavanje DRITANA Abazovića i JAKOVA Milatovića slikovit prikaz neznavene CRNOGORSKE politike... (foto)

“Afirmišem ideju bez obzira na različite političke stavove u odnosu na njih i različitu percepciju kako taj organ radio u prethodnom periodu afirmišem sve ljude u javnoj administraciji da budu transparentni da kažu samu istinu građanima Crne Gore…

Mislim to i u velikom interesu države da konačno treba da raskrstimo sa onom koncepcijom gdje smo sve stvari koje su bile škakljive gurali pod tepih i onda su nam se one vraćale kao bumerang. Mislim da to ne treba da bude odlika ove Vlade”, zaključio je DRITAN Abazović.

Izvor Nova M

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more