IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POZNATI CRNOGORSKI AKTIVISTA Igor Damjanović: Ja, sam glavom i bradom, organizovao skup u Podgorici… (foto i video)

Igor Damjanović objavio danas na društevnim mrežama da je organizovao jučerašnji skup ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, srijeda, 30.12…13. 54… POZNATI CRNOGORAC AKTIVISTA Igor Damjanović: Ja, sam glavom i bradom, organizovao skup u Podgorici… (foto i video)

“Ja, Igor Damjanović od oca Momira Damjanovića i majke Vojislavke Drljević, glavom i bradom, imenom i prezimenom, riječju i slovima, a najviše obrazom, organizovao sam jučerašnji skup ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici”, napisao je Damjanović.

Kada su završili sa jelom u “Gurmanu”, sa sinom Mirom je kreno kući. U tom momentu je krenuo da zapali cigaretu, ali, nije imao upaljač.

On je poručio nadležnim da ga uhapse zbog tog čina, jer mu je, kako dodaje, bolje mu je “da živi u zatvoru, čiji je direktor Crnogorac, nego na slobodi u državi Crnoj Gori čiju Vladu vode Srbiji”.

Čitaj još:   HABIB: Na udaru, zbog komentara o ženama u boksu...

Podjsetimo, Damjanović je nedavno pretučen u Podgorici, a kako je tada tvrdio, napad se dogodio jer je Crnogorac.

Igor Damjanović, objavio je na Facebook-u detalje napada na njega i Mira Bubanju, navodeći da su pretučeni jer su Crnogorci. Kako je i sve objasnio, sukob se desio kod lokala Comandor, a mogao se završti kobno.

Izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more