IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZASTRAŠUJUĆE BROJKE: U Njemačkoj prvi put više od 1.000 umrlih za 24 sata od korona virusa… (foto i video)

Zastrašuju objavljeni podaci Instituta Robert Koh,da je Njemačka zabilježila više od 1.000 umrlih od korona virusa u prethodna 24 časa, i to od početka pandemije…

BERLIN: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 30.12…14. 54… ZASTRAŠUJUĆE BROJKE: U Njemačkoj prvi put više od 1.000 umrlih za 24 sata od korona virusa… (foto i video)

Ukupno je umrlo 1.129 ljudi u prethodnom danu, a zabilježeno je 22.459 novozaraženih, naveo je Institut.

Prethodni najveći broj smrtnih slučajeva u jednom danu bio je prošle srijede sa 962 slučaja. U Njemačkoj je od korona virusa ukupno umrlo 32.107 osoba od početka pandemije.

Institut je naveo da podaci posljednjih dana bili nepotpuni, jer regionalne zdravstvene vlasti nijesu poslale sve svoje podatke zbog Božićnih praznika.

Tako su podaci pokazali da je broj zaraženih i umrlih znatno pao tokom vikenda.

Čitaj još:   NOVA BAHATOST: DRITAN Abazović na predavanje studentima u Beograd, vodi četvoricu svojih savjetnika... (foto)

Njemačka koja se dosta dobro odupirala virusu i to tokom proljeća pogođena je punom snagom drugim talasom Kovida-19 i morala je ponovo da uvede djelimičnu izolaciju do 10. januara.

U zemlji je u nedjelju počela kampanja vakcinacije, kao i u većini drugih evropskih zemalja.

Korisnici staračkih domova, stariji od 80 godina i zdravstveno osoblje i njegovatelji su prvi koji će dobiti vakcinu američko- njemačkih Fajzera i BioNTeka…

Izvor agencije AP

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more