Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 1. januar 2021. godine…

Ovan na novom početku, Bik bez problema, Blizanci ne odustaju, Vaga bez mnogo izbora, Vodolija sa dovoljno iskušenja i izazova, Strijelac rezervisan, a Jarac bez vremena za emocije…

ISTANBUL: Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 31.12.2020…21.54… Dnevni horoskop za 1. januar 2021. godine…

Danas naši dragi neće vam manjkati da ste a i sa regionalnim portalom ibalkan.net, ovo je današnji dnevni horoskop za 1. januar 2021. godine…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za petak, prvi januar 2021. godine:

Ovan
POSAO: Ukoliko se upoređujete sa svojom okolinom, vaša velika prednost je u tome što izbjegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo ideja.
LJUBAV: U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih provjerenih standarda koji vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Bik
POSAO: Primjećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima među saradnicima.
LJUBAV: Ne želite emotivnu utjehu, ali nečije ponašanje vas sve više podsjeća na neku dobru i unaprijed izrežiranu predstavu u kojoj vam se dodjeljuje sporedna uloga.
ZDRAVLJE: Prijaće vam psiho fizička relaksacija i aktivan odmor.

Blizanci
POSAO: Ukoliko imate dovoljno mudrosti. Obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbjegavajte situacije koje prevazilaze vaše znanje.
LJUBAV: Sa izvjesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje u privatnom životu.
ZDRAVLJE: Prijaće vam zdraviji režim ishrane.

Rak
POSAO: Dobijate različite povlastice u nekim alternativnim situacijama. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve.
LJUBAV: Ne možete mjeriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i sitnice koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Lav
POSAO: Ukoliko vas neko opterećuje dodatnim zahtjevima, promijenite svoje početne kriterijume i podsjetite saradnike na pravila o lijepom ponašanju.
LJUBAV: Djelujete pomalo uznemireno zbog novih događaja u privatnom životu. Bolje bi bilo da stišavate svoje uzavrele strasti nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro.

Vaga
POSAO: Djelujete vrlo zahtjevno i postavljate suviše stroge poslovne kriterijume. Razmišljate o stvarima koje su vam nedostupne. Pažljivije analizirajte svoje saradnike.
LJUBAV
Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi. Uvijek kada se nalazite u nekoj većoj dilemi postupite po svojoj savjesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
ZDRAVLJE: Osjetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Djevica
POSAO: Prednost dajete nekim tajanstvenim ili neobičnim situacijama koje ostaju skrivene pred radoznalim pogledima. Određena doza mističnosti, može da vam donese dodatnu neprijatnost.
LJUBAV: Važno je da odredite što jasniju granicu između pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturističkih pobuda koje povremeno osjećate.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

Škorpija
POSAO: Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje vam bolji smisao za praktično.
LJUBAV; Djelujete zabrinuto zbog novih događaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive.
ZDRAVLJE: Prijaće vam izlazak i boravak u prirodi.

Strijelac
POSAO: Djelujete samouvjereno i vrlo zahtjevno. Nečije prisustvo na vas djeluje podsticajno jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove.
LJUBAV: Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucjenjivati svog partnera ako događaji ne idu u željenom pravcu.
ZDRAVLJE: Važno je da se dobro odmorite.

Jarac
POSAO: Neko vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smjernice uvek vode ka nekom praktičnom rješenju i poslovnom uspjehu.
LJUBAV: Potrebna vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutanjama.
ZDRAVLJE: Prijaće vam neka dodatna aktivnost.

Vodolija
POSAO: Djelujete samouvjereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak.
LJUBAV: Ukoliko vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke.
ZDRAVLJE: Osjećate se odlično.

Ribe
POSAO: Potrebni su vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava vaše kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite i zajednički pomak.
LJUBAV: Situacije kojima pridajete posebnu pažnju ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove dogadjaje.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: Mostarac u rano jutro sreo komšiju kako ulazi u haustor sav prljav, onda– urnebes… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana! MOSTAR: Regija, Zanimljivosti, petak, 03, 05. 2024…17: 42……

6 sati ago

Aleksandar VUČIĆ NA RUBU NERVNOG SLOMA: “Britanci su POJAČALI SNAGU REZOLUCIJE sa tri nova amandmana!”… (foto, video)

“Mi smo uputili pismo i Nijemcima i Ruandi sa našim primjedbama, molbama i zahtjevima. Nikakav…

6 sati ago

Koje zemlje su sponzori UN- ove Rezolucije o genocidu u Srebrenici?- “Ko se protivi Rezoluciji?” (foto, video)

Rezoluciju je do 2. maja sponzoriralo 28 zemalja, a Al Jazeerin novinar koji izvještava iz…

6 sati ago

ZAGREB: Hrvatska i službeno sponzor Rezolucije o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Hrvatska se pridružila kosponzorima Rezolucije o Srebrenici koju su predložile Njemačka i Ruanda, a o…

7 sati ago

Dnevni horoskop za 4. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan rasterećen,…

8 sati ago

VATROSLAV Belan: Velikosrbi nikako da nauče- Crnu Goru niko nije predao, niti će se ona predati… (foto)

Predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan osvrnuo se na izjavu premijera Srbije Miloša Vučevića koji je…

10 sati ago

This website uses cookies.