IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTRESI SE NASTAVLJAJU: Snažan novi zemljotres, je pogodio Hrvatsku treslo se i u BiH… (foto i video)

U zadnja 72 sata područje oko Siska i Petrinje pogodilo je više od 119 potresa, od kojih je najrazorniji bio onaj u utorak u 12.19 sati, imao je jačinu 6,2 prema Richteru, a epicentar je bio blizu sela Strašnik…

SISAK: Regija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 31.12.2020…09.34… POTRESI SE NASTAVLJAJU: Snažan novi zemljotres, je pogodio Hrvatsku treslo se i u BiH… (foto i video)

Tačno jutros u 9.16 sati u Zagrebu osjetilo novo jače podrhtavanje. Sama magnituda potresa bila je 3,5, 26 kilometara južno od Zagreba, nedaleko od Gline.

U centralnoj Hrvatskoj se ranije oko 4.30 ujutro ponovno osjetilo jače podrhtavanje tla.

Prema podacima Seizmološkog zavoda, magnituda zemljotresa iznosila je 3,7 prema Richteru s epicentrom kod Petrinje. Podrhtavanje se ponovno osjetilo i u Zagrebu, Karlovcu, Zaprešiću, pa čak i Garešnici, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Čitaj još:   HOROR: GREŠKOM vakcinisali DJEVOJČICU od 9 godina protiv koronavirusa ... (foto)

Nakon toga uslijedilo je još nekoliko manjih potresa od kojih su najjača bila dva, i to jačine 3,1 po Richteru, jedan je bio u 5,24, a drugi oko sat vremena kasnije.

U posljednja 72 sata područje oko Siska i Petrinje pogodilo je više od 119 potresa, od kojih je najrazorniji bio onaj u utorak u 12.19 sati. A, da je imao istu jačinu 6,2 prema Richteru, a epicentar je bio blizu sela Strašnik.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more