IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SNAŽNA EKSPLOZIJA U GLAVNOM GRADU BIH: Oglasili se iz MUP- a Kantona Sarajevo… (foto)

Eksploziji se dogodila sinoć oko 23 sata na Ilidži, saopćeno je jutros iz MUP-a Kantona Sarajevo…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak,31.12.2020…11.34… SNAŽNA EKSPLOZIJA U GLAVNOM GRADU BIH: Oglasili se iz MUP- a Kantona Sarajevo… (foto)

Povrijeđenih osoba nije bilo u eksploziji koja se dogodila sinoć oko 23 sata na Ilidži, saopćeno je jutros iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Kako je navedeno, sinoć je u 23.10 sati obaviještena Peta policijska uprava da je u Rustempašinoj ulici, općina Ilidža, došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave.

”Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, dok je došlo do oštećenja na ugostiteljskom objektu, kao i na putničkim motornim vozilima marke VW Golf VII, vlasništvo J. H. iz Sarajeva, marke BMW, vlasništvo A. U. iz Sarajeva, i marke Nissan Qashqai, koje koristi M.A.F.S. iz Libije”, saopćeno je.

Čitaj još:   DVIJE OSOBE, STRADALE U TORNADU U SRBIJI: Troje djece povrijeđeno u smijeru prema Beogradu...

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj na mjestu događaja su obavili službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Nastavlja se rasvjetljavanje i dokumentovanje navedenog krivičnog djela.

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   TURISTI ZANIJEMILI OD STRAHA KAD SU POGLEDALI U MORE KOD HERCEG NOVOG: Vidjeli su u šoku ajkula koja mirno pliva uz obalu! (foto, video)