IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIN I HRVAT povrijeđeni u TUČI sa trojicom CRNOGORACA-Hospitalizovani u NOVOM PAZARU…

Državljanin Hrvatske i Srbije povrijeđeni su u novogodišnjoj noći u tuči sa trojicom Crnogoraca na Kopaoniku.

Kako su prenijeli beogradski mediji, Hrvat i Srbin povrijeđeni su u sinoćnjoj tuči i njima je ukazana medicinska pomoć u novopazarskoj bolnici, dok policija trenutno traga za trojicom Crnogoraca koji su učestvovali u tuči.

Prema nezvaničnim informacijama, u tuči je učestvovao i Josip Kerum (30), rođak poznatog hrvatskog političara i biznismena, bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma, prenose “Nezavisne novine”.

Kerumovo društvo se, navodno, potuklo s grupom Crnogoraca. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni su u bolnicu u Novi Pazar razbijenih glava. Josip Kerum je, inače, dobro poznat hrvatskoj policiji. Kod njega su 2016. godine pronašli čitav arsenal oružja, nakon čega je 2019. osuđen na godinu dana zatvora.

Čitaj još:   Dame s druge strane zakona, ogrezle u kriminalu: Prva je "Playboyeva" zečica pa sve do kraljice tuzlanske mafije... (foto)

U kući na Čiovu tada je krio 11 automatskih i dvije poluautomatske puške, zatim 10 pištolja i dva revolvera uz više od 13.000 metaka.

U trenutku izricanja presude, već je bio iza rešetaka nakon presude zbog 15 kilograma marihuane pronađene u Audiju kojim je upravljao.

izvor: agencije