IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN ZAPRIJETIO: “MILO Đukanović, sebi dao žuti karton, smijenićemo ga ako prekrši Ustav” (foto)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović vratio je na ponovno odlučivanje sve zakone koje donijela Skupština na sjednici 29. decembra, među kojima je i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, subota, 02.01.2021…19.44… DRITAN ZAPRIJETIO: “MILO Đukanović, sebi dao žuti karton, smijenićemo ga ako prekrši Ustav” (foto)

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović je vraćanjem na ponovno glasanje zakona koje je Skupština usvojila 29. decembra, “dao sebi žuti karton” i bit će smijenjen ako prekrši Ustav, rekao je to potpredsjednik Vlade Crne Gore  Dritan Abazović. “Ako prekrši Ustav, smjenit ćemo ga”, napisao je DRITAN Abazović na Twitteru.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović vratio je na ponovno odlučivanje sve zakone koje je donijela Skupština na sjednici 29. decembra, i da među kojima je i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o prevashodno slobodi vjeroispovijesti.

Čitaj još:   ZNA SE: Kako je Dodik, pristao na ANP, ko je izvršio presudni PRITISAK...

Na skupštinskoj sjednici 29. decembra usvojeni su i Zakon o izmjeni Zakona o radu, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i Zakon o dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

Poslanici su usvojili tada i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, Zakon o izmjenama Zakona kao i o sanaciji kreditnih institucija i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona prvo o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga.

izvor (SB)

Ratni zločini ne mogu zastariti: Štrpci se ne smiju zaboraviti ni ponoviti… (foto)

Bošnjačka stranka, neće dozvoliti da se zaboravi ovaj zločin... PRIBOJ- Read more

SENAD OPASNO SPUSTIO MARIĆU: “Kakva si ti novinarčuga… bio!” (foto i video)

To se svakodnevno dešava na srbijanskim televizijama... SARAJEVO: Regija, Crna Read more