IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAJKA NA VODITELJA IVANA IVANOVIĆA:”Da sam znao da će ih ovako pogoditi penis…” (foto i video)

“Pink” prenio tvit koji je objavio deset dana ranije, navodeći da je optužio Vučića za krađu vakcina, “dok je Vučićev otac u bolnici”…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 02.01.2021…11.44… HAJKA NA VODITELJA IVANA IVANOVIĆA:”Da sam znao da će ih ovako pogoditi penis…” (foto i video)

“Inače, da sam znao da će ih ovoliko pogoditi BG penis, uzeo bih ja i 2 komada”, kratko je napisao beogradski voditelj Ivan Ivanović na svom Twitteru, dijeleći insert iz nacionalnog dnevnika na televiziji “Pink”, u kojem ga optužuju za “napade” i “optužbe” sve na račun predsjednika Srbije, navodno dok se Vučićev otac nalazi u bolnici a sve zbog korona virusa.

Oni su prenijeli njegov tvit koji je objavio deset dana ranije, tačnije 23. decembra 2020., navodeći da je optužio Vučića za krađu vakcina, “dok je Vučićev otac u bolnici”.

“Otac predsednika Srbije primljen je u KBC Bežanijska kosa zbog koronavirusa. I dok se Anđelko Vučić bori za život, voditelj Ivan Ivanović optužuje predsednika Srbije da je ukrao 187 vakcina”, pročitala je voditeljica “Pinka” na dnevniku, prikazujući potom u prilogu tvit star deset dana, piše portal “Nova S”.

Ivanović je ovaj insert podijelio na društvenim mrežama, i voditeljici poželio sretnu Novu godinu.

Čitaj još:   ŠVAJCARCI O KOLINDU:"Blamaže jedne predsjednice"- BOLJE ČITAJ KRLEŽU...

“Srećna nova i ovoj mučenici koja se načitala raznih sranja o meni, poslednjih par godina. Inače, da sam znao da će ih ovoliko pogoditi BG penis, uzeo bih 2 komada”, napisao je on, aludirajući na to da je u svojoj posljednjoj emitovanoj epizodi emisije “4 i po muškarca”, u studio unio svijetleći falus, djelo umjetnika iz “srbijanske prestonice” Andreja Josifoskog Pijaniste, koje je prvobitno bilo postavljeno ispred Skupštine grada Beograda. 

Izvor (S.B.) 

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more