Zanimljivosti

HAJKA NA VODITELJA IVANA IVANOVIĆA:”Da sam znao da će ih ovako pogoditi penis…” (foto i video)

“Pink” prenio tvit koji je objavio deset dana ranije, navodeći da je optužio Vučića za krađu vakcina, “dok je Vučićev otac u bolnici”…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 02.01.2021…11.44… HAJKA NA VODITELJA IVANA IVANOVIĆA:”Da sam znao da će ih ovako pogoditi penis…” (foto i video)

“Inače, da sam znao da će ih ovoliko pogoditi BG penis, uzeo bih ja i 2 komada”, kratko je napisao beogradski voditelj Ivan Ivanović na svom Twitteru, dijeleći insert iz nacionalnog dnevnika na televiziji “Pink”, u kojem ga optužuju za “napade” i “optužbe” sve na račun predsjednika Srbije, navodno dok se Vučićev otac nalazi u bolnici a sve zbog korona virusa.

Oni su prenijeli njegov tvit koji je objavio deset dana ranije, tačnije 23. decembra 2020., navodeći da je optužio Vučića za krađu vakcina, “dok je Vučićev otac u bolnici”.

“Otac predsednika Srbije primljen je u KBC Bežanijska kosa zbog koronavirusa. I dok se Anđelko Vučić bori za život, voditelj Ivan Ivanović optužuje predsednika Srbije da je ukrao 187 vakcina”, pročitala je voditeljica “Pinka” na dnevniku, prikazujući potom u prilogu tvit star deset dana, piše portal “Nova S”.

Ivanović je ovaj insert podijelio na društvenim mrežama, i voditeljici poželio sretnu Novu godinu.

“Srećna nova i ovoj mučenici koja se načitala raznih sranja o meni, poslednjih par godina. Inače, da sam znao da će ih ovoliko pogoditi BG penis, uzeo bih 2 komada”, napisao je on, aludirajući na to da je u svojoj posljednjoj emitovanoj epizodi emisije “4 i po muškarca”, u studio unio svijetleći falus, djelo umjetnika iz “srbijanske prestonice” Andreja Josifoskog Pijaniste, koje je prvobitno bilo postavljeno ispred Skupštine grada Beograda. 

Izvor (S.B.) 

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VELIKA TRAGEDIJA: Preminuo NBA košarkaš, suigarač BOJANA Bogdanovića- imao je samo 33 godine… (foto, video)

Strašne vijesti iz SAD... LOS ANGELES: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 05, 05. 2024… 0:…

1 sat ago

DPS: Da li je skandalozna izjava DRAGOSLAVA Šćekića, zvanični stav Vlade Crne Gore? (foto)

Javnost je danas još jednom imala priliku da se uvjeri u kom pravcu ide zvanična…

2 sata ago

NEBOJŠA Redžić: Mozak pod mantijom… (foto)

Crna Gora je danas stado praznoglavog puka, skupina konzumenata praznovjerja popa Gojka, zatucana violentna gomila…

3 sata ago

Dnevni horoskop za 6. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u…

5 sati ago

ČETNIČKI VOJVODA KOGA JE SARAJEVO DOBRO ZAPAMTILO: Umro pop “Žućo” blagosiljao oružje i vojnike, na okupiranoj Grbavici… (foto, video)

Čarkić je tokom rata obavljao je niz uloga, među kojima i funkciju vojnog sveštenika agresorske…

7 sati ago

This website uses cookies.