IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 4. januar 2021. godine…

Ovan danas sarađuje sa Djevicom, Bik ne voli promjene, Blizanci započinju biznis, Vaga ima dobar dan, Vodolija relaksirana. Generalno, većini teže a to je pada teško radni dan…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivostu, vijesti, nedelja, 03.01.2021…21.55… Dnevni horoskop za 4. januar 2021. godine…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za naredni dan a i od strane našeg astrološkog tima regionalnog portala iBalkan.net za ponedjeljak, i to četvrti januar 2021. godine:

Ovo je naš današnji dnevni horoskop za 04. januar 2021. godine…

Ovan
POSAO: Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje, ali nemojte previše isticati svoj uspjeh u njihovom društvu. Držite ih u sebi i nađite način da ih realizujete.
LJUBAV: Muče vas neke dileme i najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate sa voljenom osobom. Tražite objašnjenje, dobićete ga.
ZDRAVLJE: Više vremena posvetite odmoru.

Bik
POSAO: Nepotrebno se upetljavate u neke poslove koji uopšte ne zavise od vas. Držite se dalje od sumnjivih situacija.
LJUBAV: Potrebno je da malo više pažnje obratite na poruke koje vam partner šalje. Želi da čitate više između redova.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Blizanci
POSAO: Kritike koje vam budu upućene ne bi trebalo da shvatite kao zlonamjerne. Budite otvoreniji za saradnju i sugestije.
LJUBAV: Voljena osoba od vas očekuje samo dobro raspoloženje i zato se potrudite da ga i dobije. Toliko možete da učinite za nju.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

Rak
POSAO: Ovo je izuzetno povoljan dan za neki neočekivani priliv novca. Na poslu ćete imati prijatnu atmosferu. Iskoristite je do maksimuma.
LJUBAV: Moguće je da sasvim slučajno sretnete osobu sa kojom ste nekada imali vezu. Pokrenuće se emocije i želja za obnavljanjem veze.
ZDRAVLJE: Dobro.

Lav
POSAO: Ostvarićete planove koje ste otpisali kao moguće uz pomoć osobe u znaku Bika. Finansije će se srediti i to će vam dati elan za nove poslove.
LJUBAV: Imate utisak da više dajete nego što dobijate. Razgovor sa partnerom može da riješi nedoumicu. Budite spremni za kompromis.
ZDRAVLJE: Dobro.

Čitaj još:   Albanci otvaraju kladionice u komšiluku, stigla dva zahtjeva u Podgoricu...

Djevica
POSAO: Završićete veliki posao i bićete ponosni na sebe. Veliko olakšanje i zadovoljstvo očekuje vas i u sledećim projektima koje ste zamislili.
LJUBAV: Osoba u znaku Vodolije pokušava da vam se približi. Neočekivani razgovor probudiće neka osjećanja. Na vama je da ta osjećanja kontrolišete na način na koji to srce kaže.
ZDRAVLJE: Unosite više vode.

Vaga
POSAO: Usmjerite se na ono što radite i nemojte praviti planove koji sada ne mogu da se ostvare. Izbjegavajte pozajmice i zaduženja.
LJUBAV: Imate zajedničke planove i zadovoljni ste kako se situacija odvija. Riješićete neko važno pitanje za oboje, pitanje koje odavno imate.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

Škorpija
POSAO; Saradnicima mnogo znači vaše prisustvo. Koristite svoj šarm kako biste spustili tenziju na radnom mjestu. Očekujte priliv novca.
LJUBAV: Ako ste slobodni, možete preko posla upoznati interesantnu osobu. Ako ste u vezi, bićete na velikom iskušenju. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Strijelac
POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, izbjegavajte bilo kakve investicije. Mogući su nesporazumi sa saradnicima koji neće biti ozbiljni.
LJUBAV: Prija vam prisustvo osobe u znaku Bika, ali ne zaboravite da je sve to prividno. Ne upuštajte se u vezu tako olako.Rizično je.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

Jarac
POSAO: Vodite računa o tome kako prezentujete ono što želite jer možete izazvati različite reakcije. Znate odakle dolazi problem.
LJUBAV: Iskoristite današnji dan onako kako vam osjećaj nalaže. Ne razmišljajte o tome šta bi bilo dobro već šta želite.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Čitaj još:   NA VELIKI PETAK: Scene za ne povjerovati, crkve pune uprkos APELIMA MJERAMA I MOLBAMA... (foto)

Vodolija
POSAO: Imate zanimljive ideje, ali ne možete da ostvarite baš sve što ste zamislili. Saradnici vam mogu pomoći da odlučite. Oslonite se potpuno na njih.
LJUBAV: Važno je da reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ako ste slobodni, planirajte izlazak i lijepo se provedite.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Ribe
POSAO: Sve što pokušavate da objasnite je logično, ali saradnici to posmatraju iz sasvim drugog ugla. Ne dozvolite da vas to opterećuje.
LJUBAV: Upotrijebite svoje zavodničke sposobnosti i šarm kako biste skrenuli pažnju osobi koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro…

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za 4. januar 2020. godine

Ovan sarađuje sa Djevicom, Bik ne voli promjene, Blizanci započinju Read more

Dnevni horoskop za 5. mart 2021. godine

Uspjeh za Ovna, Bik traži sigurnost, Blizanci u akciji, Rak Read more