IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRCE SE PREPOLOVILO: Kenan saznao da mu je otac izgubio bitku za život od koronavirusa… (foto i video)

Hoćeš da idem sa tobom?- pitala je Rialda, misleći na dženazu i na poslednji ispraćaj ocu…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivostu, vijesti, nedelja, 03.01.2021…20. 15… SRCE SE PREPOLOVILO: Kenan saznao da mu je otac izgubio bitku za život od koronavirusa… (foto i video)

Zadrugar ostao bez člana porodice! Nakon što mu je majka preselila na rukama, sada je Kenan Tahirović izgubio i svog oca!

Ne može da dođe sebi!

Kenan Tahirović je na kratno izveden iz “Zadruge”, kako bi su mu bila saopštena tužna vijest da je njegov otac izgubio bitku za život od korona virusa. On se vratio u “Zadrugu” i ispričao šta se sve to i dogodilo svojoj djevojci Rialdi Karahasanović i počeo da plače.

Tužne vijesti stigle su iz porodice Kenana Tahirovića. Kako saznajemo, aktuelnom zadrugaru umro je otac od posledica koronavirusa.

Inače, ovo nije prvi veliki gubitak u Kenanovom životu. Naime, njemu je prije nekoliko godina preselila na ahiret i majka, o čemu je pričao i u Zadruzi

To mi je bio najtužniji dan u životu. Ne znam šta bih o tome rekao. Ona je umrla meni i bratu na rukama. Mi ne možemo da se pomirimo a sve sa gubitkom, ali život ide dalje. Tog dana se sve promijenilo. Od tada ja sam se uozbiljio dosta, to mi je bio šamar da stanem na svoje noge – rekao je Kenan tada

Hoćeš da idem sa tobom? – pitala ga je Rialda, misleći na dženazu

Čitaj još:   Koliko, čaša vode, dnevno treba da popijemo, i šta sve može da je zamijeni...

Kako hoćeš- odgovorio je Kenan…

Ja idem sa tobom, nećeš ići sam- poručila je Rijalda karahasanović

Ona ga je upitala da li želi da ode do sobe za rehabilitaciju umjesto Mine Vrbaški i Filipa Cara, a on je rekao da samo želi da prvo i popije nešto za smirenje i da legne da spava.

Kenan je nakon ovoga otišao da prošeta sam i nastavio da plače.

izvor iBalkan.net / pink.rs