IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: SITUACIJA JOŠ UVIJEK NESTABILNA…

Krizni štab Novog Pazara saopštio je na osnovu podataka koje je njima dostavio novopazarski Zavod za javno zdravlje i bolnica u Novom Pazaru da je u ovom gradu zabilježen znatan porast broja pregeda i da je epidemiloška situacija u još uvjek nestabilna .Iz bolnice Novi Pazar su saopštili da tokom jučerašnjeg dana nije bilo preminulih od posljedica, i to je posle dužeg niza prvi dan bez ijednog preminulog u ovoj bolnici.

Tokom jučerašnjeg dana, u kovid ambulanti  opšte bolnice Novi Pazar, zabilježeno je čak 168 pregleda, ali ohrabruje podatak da su veći dio njih kontrolni pregledi dok je 64 pregleda obavljeno prvi put, navode iz novopazarskog Zavoda za javno zdravlje.

Na bolničkom lječenju u bolnici Novi Pazar trenutno se nalaze 65 pacijenata, a od tog broja 15 pacijenata je smješteno u privremenoj kovid bolnici Novopazarska banja. Tokom jučerašnjeg dana zabilježeno je 13 novih prijema u ovoj bolnici.

Čitaj još:   NOVOM GRADONAČELNIKU BANJALUKE DRITAN ČESTITAO TALAS PROMJENA: Stanivuković- NEGATOR CRNOGORSKE NACIJE, JEZIKA i pobornik četničkog pokreta...

Prema podacima iz novopazarske opšte bolnice u respiratornoj jednici nalazi se 6 pacijenata, 4 pacijenata nalaze se na respiratorima dok su dva pacijenta priključena za high flow aparate.

izvor: nova.rs

NOVI PAZAR: Na liječenju 80, jedan PREMINUO! Raste broj pregleda u Covid ambulanti

NOVI PAZAR – Prema podacima Štaba za vanredne situacije Novog Read more

STRAH ZAVLADAO NOVIM PAZAROM: Da li je ovo repriza jula?

Na Infektivnoj klinici bolnice u Novom Pazaru nalazi se 25 pacijenata, a Read more