IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BH ZMAJEVI PROLAZE KROZ PAKAO: Poniženi u Estoniji u hotelu zaključani 48 sati, bez obroka, ne smiju biti ni na terasama… (foto)

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine potiv Estonije igra damas utakmicu IV kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo…

POLVA (ESTONIJA): Svijet, Sport, vijesti: 06.01.2021… 14.56… BH ZMAJEVI PROLAZE KROZ PAKAO: Poniženi u Estoniji u hotelu zaključani 48 sati, bez obroka, ne smiju biti ni na terasama… (foto)

Izabranici Bilala Šumana napatili su se dok su došli na jugoistok Estonije, gradić sa nešto više od 6.000 stanovnika.

Iz Sarajeva su putovali u Frankfurt, a potom iz Njemačke u estonsku prijestolnicu Tallinn, odakle su višesatnom vožnjom autobusom stigli na željenu destinaciju. A tamo ih je dočekao pakao.

– Zatvoreni po ćelijama 48 sati, bez prava na terasu da izađu, bez obroka dva dana – napisao je na Facebooku Vojislav Rađa, član Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Čitaj još:   Smatra se „kraljem svih začina“: Biberom protiv suvišnih kilograma i masnoća u krvi... (foto)

On je dodao da su bh. rukometaši od 2. do 5. januara tri puta testirani na koronavirus i da su svi rezultati bili negativni.

– To gospodi iz EHF-ai Estonije nije dovoljno. Momci, izdržite i ovo poniženje, odigrajte utakmicu i pobijedite, za sebe i sve one koji vas podržavaju i vole – napisao je, između ostalog, Vojislav Rađa.

Utakmica između Estonije i BiH igra se od 18.30 sati, uz prijenos na BHRT…

izvor Faktor.ba

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more