IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 6. januar 2021 godine…

Djevici za sutra je važno povjerenje, Vaga bi da putuje, a Bik dobija pomoć od Raka ili Djevice, s druge strane, Strijelac ima dobru komunikaciju danas, a Ovan ima dobar dan za novac…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti: 06.01.2021… 00.09…Dnevni horoskop za 6. januar 2021 godine…

OČITO DA JE RAK DISKRETAN, DJEVICA DEŽURNI KRIVAC, JARAC BEZ UTICAJA… Saznajte šta vam je astrološki tim regionalnog portala iBalkan.net uz zvijezde pripremili za srijedu, i to šesti januar 2021. godine:

Ovo je današnji dnevni horoskop za 06. januar 2021. godine…

Ovan
POSAO: Izbjegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba ni da zanemarite partnerstvo.
LJUBAV: Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osjećaj povjerenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo.
ZDRAVLJE: Razmislite o nekoj lakšoj dijeti.

Bik
POSAO: Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rješenje. Sačuvajte prisebnost duha. Svaki problem ima rješenje.
LJUBAV: Izbjegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor ili relaksacija.

Blizanci
POSAO: Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubjedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite neki kompromis.
LJUBAV: Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osjećanja samo podstičete još veću napetost.
ZDRAVLJE: Preporučuje vam se meditacija.

Rak
POSAO: Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Partner djeluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahtjeve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte različite vidove pretjerivanja.

Čitaj još:   TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Ima poginulih...

Lav
POSAO: Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namjere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti.
LJUBAV: Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije riječi ili emotivno upozorenje.
ZDRAVLJE: Usporite svoj ubrzani ritam. Prijaće vam relaksacija.

Djevica
POSAO: Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog krivca, potrebno je da se suočite sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvijek da utičete na nečije mišljenje.
LJUBAV: Izbjegavajte situacije koje djeluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.
ZDRAVLJE: Prijaće vam zabava. Opustite se.

Vaga
POSAO: U susretu sa saradnicima djelujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi. Prepustite drugima da govore o vama.
LJUBAV: Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbjegavajte rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije, to ne treba da vodi ka sukobu.
ZDRAVLJE: Važno je da osjećate pozitivnu energiju.

Škorpija
POSAO: Nemojte zaboraviti dobro da odradite svoj domaći zadatak kad su u pitanju poslovne ponude. Čekajte pravi trenutak.
LJUBAV: Kućne prilike će intenzivirati odnos s voljenom osobom. Moguće su veće svađe s članovima porodice. Moraćete vi biti taj koji će smirivati situaciju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Strijelac
POSAO: Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje.
LJUBAV: Osjećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one čudesne želje mogu da ostvare. Važno je da stvari nazovete pravim imenom.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac
POSAO: Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj.
LJUBAV: Potrebno je da djelujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumijevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.
ZDRAVLJE: Budite odgovorni prema zdravlju.

Čitaj još:   Balkan, hoće SRPSKE MILIONE: Loto, RUŠI SVE GRANICE, sve zbog HISTORIJSKE PREMIJE...

Vodolija
POSAO: Važno je da ostanete dosljedni u svojim namjerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti.
LJUBAV: Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lijepo i korisno u različitim pravcima.
ZDRAVLJE: Dobro društvo djeluje pozitivno na vaše raspoloženje.

Ribe
POSAO: Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak.
LJUBAV: Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj ljubavni izbor. Zaista, uvijek postoji način da ostvarite ono što želite.
ZDRAVLJE:: Zračite pozitivnom energijom…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more