IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Kenan, je danas ukopao oca, ispričao je sve o najvažnijoj ženi u životu ”UMRLA JE NA RUKAMA MU !” (foto i video)

ŽIVOT GA NIJE MAZIO, MAJKA MU JE PRESELILA NA DRUGI SVIJET I TO OD RAKA, OTAC OD KORONE VIRUSA!

SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, vijesti: 06.01.2021… 12.56… SARAJEVO: Kenan, je danas ukopao oca, ispričao je sve o najvažnijoj ženi u životu ”UMRLA JE NA RUKAMA MU !” (foto i video)

Na sarajevskom gradskom groblju Vlakovo aktuelni učesniku rijaliti programa “Zadruga 4” Kenan Tahirović je ocu Mevlutu klanjanana dženaza i obavljen ukop koji je prije nekoliko dana preselio na bolji svijet od posledica koronavirusa.

Kenan Tahirović na gradskom groblju koji se nalazi na ulaz u Sarajevo nije mogao da sakrije suze, a najveću podršku pružili su mu brća i ostali članovi porodice.

Prije samo nekoliko mjeseci Kenan je u “Zadruzi 4” tokom emisije “Pitanja novinara” pričao o smrti Suade svoje majke, a zatim je istakao i da mu je ona preselila na rukama.

Čitaj još:   Duško, se obračunava sa Ognjenom Vranješem, jer je slao poruke JELENI Karleuši!

Umrla je iznenada od raka, bilo je katastrofa, meni i mom bratu gotovo na rukama. Život ide dalje, ja znam da bi ona moja majka Suada ne bi željela da tugujem, da ne plačem. To me je pokosilo. Život mi se od tada promijenio od tog do dana današnjeg. To mi je bio šamar, moguće je da sam se lično i ja promijenio od tog trenutka- rekao je tako ne davno a i Kenan i to jednom od novinara u direktnom sučeljavanju…

Treba pogledati video u kome je sva tuga Kenana Tahirovića izrečena…

Piše: Adna Bojadžić

izvor iBalkan.net / avaz.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more