IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Da li je URA osudila predsjednika svoje partije? (foto)


Sada je valjda jasno šta se krije iza dizanja tenzija, priče o identitetu, ugroženosti… Nema više nedodirljivih!

PODGORICA: Crna Hronika, vijesti: četvrtak, 07.01.2021…11.56… Da li je URA osudila predsjednika svoje partije? (foto)

Građanski pokret URA pozvao je građane na kritičko razmišljanje u odnosu na objave u medijima i na društvenim mrežama tvrdeći da značajno šire lažne vijesti.

Iako u GP URA nisu bili precizni teško se oduprijeti utisku da su se a i prvenstveno mislili ili bar trebali da pomisle a i na svog predsjednika  Dritana Abazovića koji je na Twitteru objavio lažnu vijest koja i dalje stoji, a to je da je predsjednik države Milo Đukanović i to dužan 12,4 miliona eura poreza državi.

DRITAN Abazović je pomiješao poreski i dug firme u kojoj Milo Đukanović suvlasnik sa dugom prema drugom pravnom licu i obmanuo javnost.

S druge strane URA reaguje na informaciju koju su mediji to i objavili prenoseći Facebook status i fotografije osobe koja naizgled sama pali crnogorsku zastavu, a koju su isti ljudi demantovali policiji, što je takođe objavljeno.

Mediji, ili bar većina čije smo objave pogledali, objavili su i sve statuse i fotografije sa Facebooka i saopštenje policije, te da je slučaj odmah predat nadležnom tužilaštvu.

Čitaj još:   ŠUKOVIĆ: ''Mnogo hučiš, DRITANE''

Dritan Abazović inače još javnosti nije odgovorio ko mu je nudio 21 milion eura za korupciju.

izvor CdM.me

NEMA ISTRAGE: Ostaje tajna, ko je DRITANU nudio 21 milion… (foto)

Advokat smatra da Dritan duguje objašnjenje javnosti, pogotovo zbog činjenice Read more