IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALI HAMNEI Vrhovni vođa, zabranio uvoz zapadnih vakcina u Iran… (foto)

Vrhovni iranski lider ajatolah Ali Hamnei zabranio je uvoz američke vakcine Fajzer- BioNTek i britanske AstraZeneka protiv kovid- 19, što je odraz nepovjerenja prema Zapadu…

TEHERAN: Svijet, Zanimljivosti, vijesti petak, 08.01.2021…13.46… ALI HAMNEI Vrhovni vođa, zabranio uvoz zapadnih vakcina u Iran… (foto)

Ali Hmnei je, u televizijskom obraćanju, rekao je da je uvoz američkih i britanskih vakcina “zabranjen“, navodeći sve veći broj smrtnih slučajeva od koronavirusa u obije zemlje.

“Zaista im ne vjerujem“, rekao je Hamnei.

“Oni žele da testiraju svoje vakcine u drugim zemljama“, rekao je vrhovni iranski lider i dodao da nije optimista ni kada je riječ o Francuskoj.

Hamnei je naveo da će dozvoliti uvoz vakcina sa drugih “sigurnih“ mjesta i ponovio da podržava napore Irana na proizvodnji sopstvene vakcine, čije je testiranje na ljudima počelo u decembru, a očekuje se da će biti dostupna za upotrebu na proljeće.

Iranska revolucionarna garda u decembru je u potpunosti odbila upotrebu vakcina stranog proizvođača…

Čitaj još:   JELENA NE SKIDA NAOČARE, TRESE I KRIJE OD SVIH:Šta je donijela sa sobom iz Kine, od toga se NE ODVAJA! (video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more