IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Avion sa 62 putnika srušio se u more, poput munje, sletio i eksplodirao… (foto i video)

U čeličnoj ptici je bilo 56 putnika, uključujući 10 djece, rekao je zvaničnik nacionalne agencije za potragu i spasavanje, lokalni mediji saopštili su da je bilo šest članova posade…

DŽAKARTA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 09.01.2021…15.56… UŽAS: Avion sa 62 putnika srušio se u more, poput munje, sletio i eksplodirao… (foto i video)

Avion indonežanske kompanije Sriwijaya Air, u kojem su bila 62 putnika, nakon polijetanja iz glavnog grada Indonezije, Džakarte, nestao je sa radara , dok su ostaci letjelice pronađeni u moru.

Kako Rojters prenosi u avionu je bilo 56 putnika, uključujući 10 djece, rekao je zvaničnik nacionalne agencije za potragu i spasavanje. Lokalni mediji su i saopštili su da je bilo šest članova posade.

Ministar saobraćaja u Indoneziji potvrdio je da se avion srušio u more. Budi Karaja Sumadi kazao je da se avion srušio nedaleko od ostrva koje se nalazi u blizini

Čitaj još:   JEZIVI DETALJI SMRTI: Upucan u glavu, zakopan, tijelo pronašli psi!

I Ribar Solihin izjavio je za BBC da se avion srušio blizu njegovog broda.

“Avion je poput munje sletio u more i eksplodirao. To se dogodilo prilično blizu nas, krhotine su zamalo pogodile moj brod”, dodao je.

Fotografije i snimci pronađenih ostataka aviona objavljeni su na društvenim mrežama

Na sajtu “Flajtradar24”, koji prati sve letove na svijetu, objavljeno je da je avion izgubio više od 3.000 metara visine za manje od jednog minuta.

Izvor agencije

PRIVEDEN NASTAVNIK GLUME: Optužen za silovanje… (foto)

Čuveni vlasnik škole glume je priveden u stanicu policije, jer Read more

RASIM LJAJIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA MU NIJE DOZVOLJEN ULAZAK NA KOSOVO…

Rasim Ljajić je krenuo na Kosovo na obilježavanje godišnjice ubistva Read more