IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Avion sa 62 putnika srušio se u more, poput munje, sletio i eksplodirao… (foto i video)

U čeličnoj ptici je bilo 56 putnika, uključujući 10 djece, rekao je zvaničnik nacionalne agencije za potragu i spasavanje, lokalni mediji saopštili su da je bilo šest članova posade…

DŽAKARTA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 09.01.2021…15.56… UŽAS: Avion sa 62 putnika srušio se u more, poput munje, sletio i eksplodirao… (foto i video)

Avion indonežanske kompanije Sriwijaya Air, u kojem su bila 62 putnika, nakon polijetanja iz glavnog grada Indonezije, Džakarte, nestao je sa radara , dok su ostaci letjelice pronađeni u moru.

Kako Rojters prenosi u avionu je bilo 56 putnika, uključujući 10 djece, rekao je zvaničnik nacionalne agencije za potragu i spasavanje. Lokalni mediji su i saopštili su da je bilo šest članova posade.

Ministar saobraćaja u Indoneziji potvrdio je da se avion srušio u more. Budi Karaja Sumadi kazao je da se avion srušio nedaleko od ostrva koje se nalazi u blizini

Čitaj još:   NOVI ZAPALJIV RATNOHUŠKAČKI GOVOR NA KOZARI: Dodik "dao" velikosrpskim nacionalistima 78 godina da završe projekat star skoro dva vijeka... (foto, video)

I Ribar Solihin izjavio je za BBC da se avion srušio blizu njegovog broda.

“Avion je poput munje sletio u more i eksplodirao. To se dogodilo prilično blizu nas, krhotine su zamalo pogodile moj brod”, dodao je.

Fotografije i snimci pronađenih ostataka aviona objavljeni su na društvenim mrežama

Na sajtu “Flajtradar24”, koji prati sve letove na svijetu, objavljeno je da je avion izgubio više od 3.000 metara visine za manje od jednog minuta.

Izvor agencije

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Evropsko prvenstvo za rukometaše: Propuštena velika šansa- poraz “lavova” na premijeri, Branko Vujović promašio remi... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more